Connect
To Top

Mama Jannelie: Zacht, natuurlijk, lief en stoer; de nieuwe ZERO Collectie van Tumble ’n Dry

Als je een tweede kindje bent en ook nog eens van hetzelfde geslacht als de broer of zus boven je, heb je pech. Je moet het veelal doen met zijn of haar gedragen kleertjes. Natuurlijk heb ik voor Zoey het een en ander nieuw aangeschaft, maar het grootste gedeelte van haar kast ligt vol met de oude kleding van Fenna.

Speciaal voor mijn dochter

Tja, je moet toch een beetje aan het milieu en je portemonnee denken natuurlijk. Maar als ik dan iets nieuws heb voor Zoey, trek ik dát haar ook het liefste aan. Dat is speciaal voor haar gekocht en staat meestal ook het leukst. Bij Fenna staan felle kleuren namelijk het leukst, maar Zoey kan ook heel goed wit en zwart hebben. De nieuwe ZERO collectie van Tumble ’n Dry lijkt dan ook wel speciaal voor haar gemaakt.

Zoey is er ook erg blij mee

Tumble ’N Dry

Tumble ’n Dry is sowieso al een van mijn favoriete merken voor mijn dochters. Een van Zoey’s eerste pakjes was hier ook van. Als je dan wordt gevraagd om het nieuwe unisex lijntje uit te proberen, zeg je natuurlijk geen nee! De collectie bestaat onder andere uit een een broekje, rompertje en mutsje, wit met donkergrijze/zwarte driehoekjes en een wit shirtje met een soort gezichtje en de merknaam erop.

“Het printje van de babycollectie vind ik briljant.”

Ik ben zelf niet zo weg van zoetsappige printjes en lieve bloemetjes, maar vind ook niet dat een baby eruit hoeft te zien als een kleine volwassene. Het printje van de babycollectie vind ik dan ook briljant. Lekker stoer, maar nog steeds enorm schattig. En het is leuk voor jongens en meisjes. Al zou ik bij Zoey wel altijd een speldje of haarband in haar haartjes doen, want het is nooit leuk als je meisje voor een jongen wordt aangezien of andersom.

Lief en stoer tegelijk

Heerlijk zacht

Buiten dat de ZERO Collectie leuk is voor het oog, is het ook nog eens heerlijk zacht. Lekker voor je kindje en lekker voor jou tijdens het knuffelen 🙂 Ik heb het pakje inmiddels twee keer gewassen en het blijft super mooi. Wat ik wel bijzonder vind is dat het merk Tumble ’n Dry heet, maar dat de kleding niet in de droger mag ;). Maar goed, nieuwe kleertjes doe ik sowieso niet in de droger, want ze blijven toch altijd het mooist als je ze gewoon aan een wasrek droogt. Soms wordt je kleding dan zo hard, maar dit katoen blijft na opdrogen aan een wasrek lekker zacht voor het babyhuidje.

Het verbeteren van de wereld

Nieuw bij Tumble ’n Dry is dat een deel van de ZERO collectie van 100% organic cotton is gemaakt. Volgend seizoen zullen alle items van deze collecte van dit biologische katoen worden gemaakt en het streven is om in alle kledinglijnen meer organic cotton en gerecyclede materialen te gebruiken. Dus niet alleen draagt je kleintje een super leuk pakje, je draagt ook nog eens bij aan het welzijn van de wereld en de toekomst van je kleintje. Dat is drie vliegen in een klap!

Heerlijk die babykontjes

Prima op maat

De kleertjes vallen wat mij betreft prima op maat. Zoey is acht maanden en draagt maatje 68. Maatje 68 van Tumble ’n Dry valt precies goed. Het is ruim genoeg zodat ze het nog prima een paar maandjes aan kan (mits ze niet opeens een groeispurt krijgt ofzo), maar niet zo ruim dat het er de eerste weken niet uitziet als ze het draagt.

Strike a pose

De nieuwe ZERO collectie

Nou je kan wel lezen dat ik erg te spreken ben over de nieuwe ZERO collectie. Super leuk ook om cadeau te geven als een zus of vriendin in verwachting is en je nog niet weet wat het geslacht is. Of gewoon voor je tweede kindje, omdat die ook wel eens iets nieuws verdiend 😉

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Tumble ’n Dry.

Meer Gastblogs