Connect
To Top

Mama Rianne: Review kledingsetje Le Chic baby girl

Dit keer mocht ik een setje van het merk Le Chic beoordelen. Nu is Mara niet echt een typetje voor de jurkjes en de wat luxere kleding (of is mama dit? Haha) maar de nieuwsgierigheid won het toch en ik heb deze kans aangegrepen. Ik mocht zelf een setje uitkiezen bij Le Chic, ik heb gekozen voor een stoer maar toch ook chique rokje en een jurkje met bijpassende legging, bolero vestje en een super schattige haar accessoire.

le-chic-review-mama-rianne-6

Het rokje had ik wat eerder binnen dan het andere setje, deze heb ik in de zomer dus al vaak laten dragen door Mara. Lekker met de blote beentjes en alleen een rompertje prima te combineren. Het andere setje heb ik aangetrokken toen het wat kouder werd, het jurkje is namelijk van een vrij dikke stof met ook nog een onderrok.

le-chic-review-mama-rianne-5

De kleding van Le Chic valt smal, perfect voor onze slanke dame! De legging sluit erg goed aan, iets wat vaak een probleem is bij Mara, en is goed dik van stof (dus ook lekker warm). Het jurkje viel dan wel weer aan de brede kant waardoor Mara er een beetje in leek te verdwijnen, maar ik moet toegeven dat ze er wel ontzettend schattig en lief uitzag in dit jurkje. Ik kan mij dan ook goed voorstellen dat ik dit jurkje door Mara zou laten dragen bij een bijzondere gelegenheid (bijvoorbeeld een bruiloft), ze mag dan heerlijk shinen in haar chique setje en, naast de bruid natuurlijk, de show stelen! Doordat het jurkje een binnen rok heeft, valt het jurkje mooi in model en door de print en het materiaal zijn er geen kreuken te bekennen na de kruippartijen van mijn eigen speedy gonzales.

le-chic-review-mama-rianne-4

Nu is het zo dat Mara net begint met de eerste stapjes langs de bank en achter de loopkar, dan is dit jurkje niet geheel handig. Met het kruipen, kruipt zij geheel in de jurk wat zorgt voor uitglijden tot grote frustratie en dikke tranen van mijn kleine meid die zo graag wil gaan staan en lopen. Dit geldt dan weer niet voor het rokje, deze is zo soepel dat ze er alle kanten mee op kan. Een tip zou zijn om een broekje in het rokje te bevestigen zodat je niet tegen de romper of luier aankijkt; baby’s zitten helaas nog niet echt met de beentjes bij elkaar haha.

le-chic-review-mama-rianne-3

Ik zou Le Chic aanraden aan de mama’s die een voorliefde hebben voor de luxere smaak en graag op chique gaan met hun kindje of de ouders die een bijzondere gelegenheid hebben waarbij deze kleding gepast is. De chique haar accessoires maken het setje helemaal af! Wel vind ik de kleding aan de prijzige kant voor de kleintjes die er binnen no time uitgegroeid zijn. Het voordeel is dan weer dat de kleding van goede kwaliteit en in die zin tijdloos is dat het ook mooi blijft voor een volgende ronde.

le-chic-review-mama-rianne-2
le-chic-review-mama-rianne-1

Meer Gastblogs