Connect
To Top

Mama Rianne: Aanwezig bij de Tumble ‘N Dry store opening in Haarlem! Are you ready to Tumble?!

De zevende vestiging van het te gekke merk Tumble ’N Dry in Nederland is geopend! En weliswaar in Haarlem! (whoehoe, lucky me!) Ik mocht namens Babystraatje.nl aanwezig zijn bij de opening van deze Tumble ’N Dry store! Benieuwd naar mijn ervaringen? Lees dan gauw verder!

Tsjop Tsjop! Winkelen maar 🙂

De Tumble ’N Dry store

Waar ik eigenlijk altijd te laat kom omdat, als ik op het punt sta om weg te gaan, er altijd iemand heeft besloten een drift bui te krijgen omdat er eerst een jas aan moet, haar broodje te herkauwen of een lekkere poepluier cadeau te geven.. was ik ditmaal ruim op tijd. Mama even lekker wandelend shoppen door de winkelstraatjes zodat Mara even een dutje kon doen en uitgerust naar het feestje kon. Als jullie mijn blogs een beetje volgen weten jullie dus dat Mara een baby is die besloten heeft geen dutjes nodig te hebben, raad eens wat er gebeurt als zo’n baby ineens een dreumes blijkt te zijn.. precies!

Na zo’n uur rond hobbelen geeft Mara het op en vallen haar oogjes dicht en kom ik aan bij de Warmoesstraat. De Haarlemmers onder ons weten waarschijnlijk dat de Warmoesstraat een enig oud straatje is met authentieke klinkers (lees: hobbelend) dus het slaapje was van korte duur. De Tumble ’N Dry store zit helaas niet in het hart van het centrum, ik vraag mij af of dat erg is. Ik denk juist dat deze locatie zoveel meer kan brengen dan hutje mutje tussen de andere winkels in, ik vind het persoonlijker en meer sfeer hebben in de Warmoesstraat. Het straalt ook een soort van luxe uit.

Lekker rondsnuffelen in de winkel

De Tumble ’N Dry store was superleuk versierd, een welkom met ballonnetjes voor de deur, ballonnen aan het plafond en een persoonlijk ontvangst door het personeel met een glaasje champagne; heurlijk! Eerst even lekker rondsnuffelen in de winkel, Mara shopte gelijk de planken al leeg natuurlijk. Wat ik zo leuk vond aan het personeel was dat zij er geen enkel probleem mee hadden dat deze kleine fashionista alvast was begonnen om haar garderobe aan te vullen, een erg kindvriendelijke winkel met kindervriendelijk personeel. Ik hoor jullie denken: Dat lijkt me logisch voor een kinderwinkel? Helaas worden de shopsessies van mijn dochter lang niet overal even vriendelijk ontvangen; kinderwinkel of niet.

Een speelhuisje

In het midden van de winkel naast het pashokje is een speelhuisje geplaatst waar kinderen lekker kunnen bouwen, kleuren etc. Naast dit ultieme speelhuisje in het midden van de winkel heeft deze winkel ook nog een klein tuintje tot zijn beschikking! Iets wat opgeknapt gaat worden zodat de kids daar in de zomer ook heerlijk hun energie kwijt kunnen en de mama’s (en papa’s) op hun gemakje de mooie collectie kunnen bewonderen. Zonder dat ze de hele tijd kleding op staan te vouwen (jij hebt tenslotte ook even vrij)

De kinderwagen

Persoonlijk vond ik de winkel erg smal. Het is een supermooi oud pand, tof gerenoveerd maar de smalle lijnen van het pand zorgde voor mij voor ongemak met de kinderwagen. Het was nu ook drukker dan normaal denk ik maar ik was genoodzaakt Mara uit de wagen te halen, (en dus continue achter haar aan te rennen zodat ze niet de hele winkel overhoop haalde) dit in plaats van dat ik met de wagen lekker langs de rekjes kon rijden. Naast mij was er nog iemand met een kinderwagen, we hebben deze naast een kledingtafel geparkeerd. Ik merk dat ik vaak aanloop tegen de smalle wandelgangen in winkels, de kinderwagen ergens moet stallen (inclusief de bomvolle luiertas en waardevolle spullen die eraan hangt) zo ook in deze winkel.

Super leuke kledingsetjes

De collectie voor de kleintjes was geplaatst in het midden van de winkel. Ik was al helemaal aan het dromen van de super leuke setjes voor 2 jarigen, waar ik eerst langs moest lopen.. inspiratie! 🙂 De collectie voor onze kleine 1-jarige meid vond ik aan de kleine kant, online had ik superleuke kleding gezien die helaas (nog) niet in de winkel hing. Ik vind het shoppen in een store fijner omdat je de kleding kunt voelen en de maat beter kunt bepalen. Daarom vond ik het jammer dat de leukste (voor mij) artikelen niet in de winkel hingen.. Dat zorgt er voor dat ik later toch vaak online ga shoppen zodat ik ruimere keuze heb.

Uiteraard heb ik mijn liefde voor kleding niet kunnen weerstaan en alvast de lente in huis gehaald met het onderstaande setje, zo lief! Een broekje en shirtje en alvast een rokje in hetzelfde patroon voor de zomer, niet te doen zo leuk die stipjes.


De sfeer die in Haarlem heerst

Raad ik jullie een bezoekje aan de Tumble ’n Dry store Haarlem aan? Jazeker! De vriendelijkheid van het personeel, de gezellige sfeer en het vermaak voor de kinderen stijgt uit boven het ongemak met de kinderwagen. De sfeer die in Haarlem heerst, vind je ook in deze winkel. Tumble ’n Dry is trouwens ook online verkrijgbaar, handig!

Meer Gastblogs