Connect
To Top

Mama Thirza: Elk kindje hoort de kans te krijgen om gezond op te groeien…

Als je net bent bevallen, is het krijgen van kraamcadeaus natuurlijk een groot feest. Je viert dat de bevalling goed is verlopen en dat je kindje helemaal gezond is. Bij mijn pasgeboren zoontje Rebel zit er gelukkig alles op en aan! Wil je weten wat voor cadeau met bijzondere boodschap ik heb ontvangen van Your Wishes? Lees dan snel verder.

In het kort over Your Wishes

Your Wishes is een merk dat producten biedt voor newborns, baby’s en mommy’s (to be). De babykleding is altijd erg zacht en comfortabel. De prints zijn eigenzinnig en worden met de hand getekend.

Dit is het cadeau waardoor ik werd verrast

Ik kreeg een super lief Newborn setje toegestuurd die ik direct wilde aantrekken bij mijn pasgeboren zoontje Rebel. Het is een unisex pakje en bestaat uit een Your Wishes X Orange Babies baggy broekje met longsleeve en kost 39,95 euro. Ook leuk om te geven op een babyshower, als kraamcadeau of voor je eigen kindje.

Maar dat is niet alles. Dit setje is namelijk in samenwerking met de Stichting Orange Babies ontworpen en van elk verkocht setje in de webshop van Your Wishes wordt 5 euro gedoneerd aan Orange Babies.

Maar wat doet Orange Babies dan?

Het is helaas niet overal in de wereld zo vanzelfsprekend dat je net als ik een gezond kindje op de wereld zet. Op sommige plekken op aarde zijn totaal andere leefomstandigheden dan die wij hier in Nederland kennen. In landen als Zuid-Afrika lijdt nog steeds een groot percentage mensen aan het HIV-virus en Aids.

Orange Babies is een organisatie die zich inzet voor een HIV en Aids vrije wereld. Zij ondersteunen en begeleiden Namibië, Zambia en Zuid-Afrika met projecten voor zwangere vrouwen, kinderen en direct betrokkenen bij de HIV epidemie. Het doel van Orange Babies is het voorkomen van het doorgeven van het HIV virus van zwangere vrouwen aan hun baby’s. Ze helpen ook de mensen die slachtoffer zijn geworden van HIV en Aids.

Waarom zou je een cadeau met een boodschap overwegen?

Ik weet zeker dat ik niet de enige moeder ben die na het krijgen van kinderen (of eigenlijk al tijdens de zwangerschap) een sterk moedergevoel heeft ontwikkeld. Het extreme gevoel van het constant willen beschermen van je kinderen. Ze gelukkig zien en ze het liefst al het moois van de wereld kunnen geven.

Mijn hart breekt als ik weet dat een zwangere vrouw een kindje op de wereld zet met deze ziekte. Elk kindje hoort namelijk de kans te krijgen om gezond op te groeien met de liefde van een gezonde moeder. Vind jij dat net als ik ook belangrijk? Koop dan dit super setje met een boodschap en steun Orange Babies. Het pakje is exclusief in de online webshop van Your Wishes.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Your Wishes

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Gastblogs