Connect
To Top

Alles om samen te bakken bij HEMA

Heb je zin om alleen of samen met je kindjes thuis in de keuken te bakken? Bij HEMA kun je terecht voor allerlei bakspullen. Of je nu een appeltaart of koekjes maakt, de juiste bakaccessoires zijn onmisbaar voor het lekkerste en beste resultaat. Wil je weten wat je zoal bij HEMA kunt krijgen op het gebied van bakbenodigdheden? Lees dan snel verder!

samen bakken hema

Handige bakspullen van HEMA

Als je van plan bent om te bakken, dan zijn er een aantal bakspullen die daarna ook altijd nog goed van pas komen. Neem bijvoorbeeld een deegroller. Deze is ook ideaal om pizzadeeg mee uit te rollen. Of een maatbeker om precies af te meten hoeveel water of melk je nodig hebt. Aluminiumfolie of bakpapier zijn ook van die dingen die je gewoon in huis moet hebben, want deze heb je vaker nodig dan je denkt. Als je echt goed te werk wilt gaan, dan mogen een beslagkom en garde niet ontbreken in jouw keukenkastje.

hema samen bakken

Bakvormen in alle soorten en maten

Weet je al wat je gaat bakken? Een cake, taart, koekjes of cupcakes? Bij HEMA heb je keuze uit verschillende soorten bakvormen. Weet welke vorm je moet kiezen, want dan ben je goed voorbereid. De tulbandvorm heeft een gedraaide vorm en gebruik je voor het bakken van een cake. Een springvorm is geschikt voor het bakken van een taart. HEMA heeft springvormen in verschillende groottes en hoogtes. Voor muffins gebruik je papieren vormpjes of een muffin bakvorm voor 6 muffins.

alles om te bakken hema

Versier zelf je taart

Het is altijd leuk voor een feestje als je de gebakken cake of taart met vrolijke decoratie versiert. Vooral bij een kinderfeestje of babyshower mag versiering niet ontbreken. Wist je dat HEMA zelfs eetbare versiering heeft? De eetbare versiersets bestaan uit grappige vormpjes gemaakt van marsepein, fondant en chocolade. Verder versier je jouw taart met kaarsjes of schattige cocktailprikkers in een thema, zoals safari of een regenboog. Met de decoratiestrooisels geef je nog een extra feestelijke twist aan jouw creatie.

hema alles om te bakken

Heerlijke bakmix voor taart en koekjes

Als je binnen no-time iets lekkers op tafel wilt toveren, neem dan eens een kijkje bij de HEMA bakmixen. Het enige wat je hoeft te doen is wat ingrediënten toe te voegen en mixen maar! Wil je iemand verrassen? Maak dan eens chocolatechipkoekjes met marshmallows. De mix zit in een handige glazen pot en de bereidingswijze staat op de verpakking. Fijn om te weten is dat er ook vegan bakmixen verkrijgbaar zijn, zoals de zandkoekjes mix.

bakspullen om te bakken hema

Liever kant-en-klaar-gebak van HEMA?

Mocht je nu helemaal geen zin of tijd hebben om thuis te bakken, dan is er nog altijd het heerlijke gebak van HEMA dat al klaar is. Denk hierbij aan gigantische slagroomtaarten, diverse soorten gebakjes en tompouces. Ook leuk zijn de persoonlijke fototaarten waar je de foto van de jarige job op laat drukken. Zoveel taarten en gebak bij HEMA en het enige wat jij hoeft te doen is het gebak te bestellen en mee helpen op te eten natuurlijk.

Meer Lifestyle