Connect
To Top

Beleef een magische kerstvakantie bij Center Parcs

De kerstvakantie is een ideaal moment om te genieten. Van elkaar en met elkaar. De dagen rondom kerst zijn dagen van dankbaarheid en van bezinning. Door met elkaar leuke dingen te ondernemen, krijgt het samenzijn een extra dimensie. Je maakt namelijk enorm veel onvergetelijke herinneringen. Er even tussenuit met kerst is dus een heel goed idee. Door op tijd je kerstvakantie te boeken, weet je zeker dat je veel keus hebt en profiteer je vaak van scherpe prijzen. Een ander belangrijk voordeel van op tijd reserveren, is dat de voorvreugde alvast kan beginnen. In dit artikel krijg je leuke tips voor een winterse vakantie.

Kerstvakantie bij Center Parcs

Winter Wonderland bij Center Parcs

Tijdens de wintermaanden krijgt Center Parcs iets extra bijzonders. Zo geniet je van sprookjesachtige sferen in Winter Wonderland. In de parken vind je Winter Hotspots waar je samen aan sfeervolle, winterse activiteiten kunt deelnemen. Zo rooster je marshmallows bij het haardvuur, terwijl je geniet van een kop warme chocolademelk.

Tijdens de wintermaanden worden er bovendien allerlei verrassende workshops georganiseerd. Wat dacht je van zelf warme appelmoes of een gepersonaliseerde sneeuwbol maken? Na een dag vol activiteiten en winterpret is er niets fijner dan in je cottage bij het haardvuur nog een bordspel te doen. Of geniet samen van topentertainment met Center Parcs TV Winter.

Vier kerstvakantie bij Center Parcs

Warme winterdagen voor het hele gezin

Als je op zoek bent naar een knusse wintervakantie dicht bij huis, is een verblijf in een van de 9 Center Parcs parken in Nederland een aanrader. Het mooie van Center Parcs is dat de parken kindvriendelijk zijn. Daarom is zo’n (mini) vakantie een feest voor het hele gezin. Voor ouders zeker ook, omdat het je heel makkelijk wordt gemaakt. Zo zijn er speciale kindercottages met kindvriendelijk meubilair en een aparte speelkamer. Ook als je op pad bent met een newborn zit je hier goed: de restaurants hebben gratis babyvoeding en je kunt ook babyzwemmen.

In sommige parken kun je zelfs een gratis baby servicepakket met verschoningskussen, een badje, een wipstoeltje en een buggy reserveren. Zo hoef je echt aan bijna niets te denken. Ook een gratis kinderbedje en een kinderstoel staan voor je klaar. Voor grotere kids is er (binnen en buiten) genoeg te doen. Hier hoeft niemand zich te vervelen!

Kerstvakantie Center Parcs

Mi casa es tu casa

Als je kiest voor een wintervakantie bij Center Parcs, kun je alle kanten op. Center Parcs De Eemhof, De Kempervennen, Het Meerdal en De Huttenheugte zijn onlangs vernieuwd. In de Eemhof kun je nu ook kiezen voor een luxueuze wellness cottage of een Avontuur cottage terwijl in De Huttenheugte en Het Meerdal de pracht van de natuur nog meer centraal staat.

Ook als je met een grotere groep gaat zijn de mogelijkheden eindeloos. Of je nu een cottage boekt voor je gezinnetje of iets zoekt voor de hele familie: sommige cottages zijn geschikt tot wel 18 personen.

Tip: neem als het kan eens opa en oma mee deze kerstvakantie. Niet alleen is het ontzettend waardevol om samen mooie momenten te beleven; de meeste grootouders vinden het helemaal niet erg om een (paar) uurtje(s) op te passen. Win-win; zij quality time met de kleinkinderen, jij even een moment echt voor jezelf.

Center Parcs kerstvakantie

Grenzen verleggen

Als je het echte buitenlandgevoel wil ervaren, is een bezoek aan een Center Parcs vakantiepark in bijvoorbeeld Duitsland of België de moeite waard. Dan ben je toch niet heel ver weg van huis, maar wel even in een andere wereld. Persoonlijk vinden wij rondom de kerstdagen Duitsland favoriet. Dankzij al die gemütliche kerstmarkten kom je al snel in de winterse sferen. Kerstmarkten beginnen in Duitsland doorgaans eerder dan in Nederland en zijn ook groter. Voor liefhebbers de moeite waard!

Vier je kerstvakantie Center Parcs

Culinair en zorgeloos genieten

Als je een magische kerst wil beleven in Center Parcs hoef je het park in principe niet af. Je kerstdiner (of -ontbijt) of nieuwjaarsbrunch wordt indien gewenst door het park geregeld. Je kunt kiezen uit diverse culinaire arrangementen. Degenen die compleet zorgeloos en sfeervol willen genieten, kunnen zelfs hun kerstboom van tevoren in het huisje laten klaarzetten.

Wil jij ook een onbezorgde en behaaglijke kerst beleven? Bekijk dan nu de kerstaanbiedingen van Center Parcs en beleef een betoverende vakantie!

Meer Lifestyle