Connect
To Top

Twinky: Een feestje aan babyproducten

Ken jij Twinky al? Dit is het babymerk dat van elke mijlpaal een feestje maakt! Twinky verkoopt babyproducten in vele winkels, de webshop of op bol.com. Of je kleintje nu zijn eerste stapjes zet, speelt of veilig de wereld verkent, Twinky staat klaar met de juiste producten. Ben je nieuwsgierig geworden? Ontdek dan snel het assortiment van Twinky!

De eerste stapjes van je kleintje

Het is een onvergetelijk moment wanneer je kleintje zijn eerste stapjes zet. Twinky maakt deze mijlpaal nog specialer met deze innovatieve loopstoel. Deze vrolijke loopstoel met een 3-delige speelset stimuleert de ontwikkeling van je baby. Je zult versteld staan van de glimlach op het gezicht van je kleintje, terwijl het de wereld ontdekt met Twinky!

De eerste stapjes van je kleintje

Groeiend spelen, de ideale combinatie

Bij Twinky geloven ze in groeiend spelen. Zowel de kinderstoel als de loopstoel zijn de ideale combinatie om je kleintje te ondersteunen bij elke fase van de ontwikkeling. De kinderstoel biedt een comfortabele en veilige zitplaats om te eten, terwijl de loopstoel de beweeglijkheid van je kleintje bevordert. En het allerleukste, ze hebben allebei een prachtig speelsetje! Samen vormen ze de perfecte combinatie voor urenlang speelplezier en ontdekking!

De eerste stapjes van je kleintje Twinky

Veilig de wereld ontdekken met Twinky

Veiligheid staat bij Twinky altijd voorop. Dit traphekje zorgt ervoor dat je kleintje op verkenning kan gaan in huis, terwijl jij met een gerust hart kunt toekijken. Dit nieuwe traphekje werkt met een hoogwaardig, betrouwbaar spanningsslot en garandeert 100% de veiligheid van jouw kindje. Het stevige ontwerp is eenvoudig te installeren en biedt de nodige bescherming om ongelukjes te voorkomen. Laat je kleintje de wereld ontdekken, maar dan wel veilig met Twinky!

Groeiend spelen Twinky

De ideale nachtrust met de Twinky Co Sleeper

Een goede nachtrust is essentieel voor zowel baby als ouder. De Twinky Co Sleeper is ontworpen om jou en je kleintje een rustige nacht te bezorgen. Deze wieg is voorzien van 4 wieltjes, zodat je het bedje kunt verplaatsen zonder te moeten tillen. Geef je kleintje het heerlijke nestje die het verdient en gun jezelf de welverdiende rust.

Twinky Co Sleeper

Zindelijk worden is een feestje met het Twinky plaspotje!

Na alle knuffelmomenten en avonturen is het tijd voor een nieuwe mijlpaal, namelijk zindelijk worden. Het plaspotje is uitgerust met unieke geluidjes en een flush knop. Hierdoor wordt het plassen een echt feestje. Laat je kleintje trots zijn op elke geslaagde plaspoging!

Twinky plaspotje

De Twinky Cuddle: Jouw baby’s nieuwe beste vriend

Twinky heeft naast alle praktische babyproducten ook gedacht aan de emotionele behoeften van jouw kleintje. De Twinky Cuddle is gemaakt van zacht, pluizig materiaal en met aandacht voor detail, wordt dit al snel de favoriete vriend van je kleintje. Of het nu tijd is voor een dutje, een avontuur of gewoon een moment van geborgenheid, deze knuffel staat altijd klaar om geknuffeld te worden.

De Twinky Cuddle knuffel

Jouw baby verdient het beste

Twinky begrijpt als geen ander dat jouw baby het beste verdient. Bezoek de webshop en ontdek het volledige assortiment aan producten die het voor jou en je kindje makkelijker en leuker maken. Van loopstoelen tot bedjes, bij Twinky vind je alles wat nodig is voor een avontuurlijke en veilige start in het leven.

Meer Lifestyle