Connect
To Top

Duizenden babyfoto’s, maar nog geen album?

Je bent negen maanden zwanger geweest, je baby is inmiddels al ruim een jaar oud en die kleine hummel heeft in deze tijd snel de fotorol op jouw telefoon gedomineerd. Je hebt je voorgenomen om deze foto’s (ooit) te bundelen in een prachtig album maar komt er gewoon niet aan toe. Herkenbaar? Voor veel ouders wel en daar heeft Kroost nu de oplossing voor gevonden!

duizenden babyfotos

Een fotoalbum

Vrijwel iedereen heeft een fotoalbum van zijn of haar kindertijd. Een mooi boek waar je ouders met veel zorg enkele tientallen foto’s in hebben geplakt. Tegenwoordig maken wij tientallen foto’s van eenzelfde moment en verdwijnen ze tussen alle andere duizenden foto’s op onze mobiel. En dat bijzondere babyalbum dat we zelf nog hebben? Dat staat ergens op een to-do list.

duizenden babyfotos Kroost

En toen was er Kroost!

Rosemarie en Harry ondervonden zelf ook dit probleem. Met duizenden foto’s van hun kindje zochten ze een manier om alles mooi, gemakkelijk en snel te bundelen. Na vele avonden proberen met bestaande fotoservices lukte het maar niet om een mooi album te maken. Alle foto’s uitzoeken om vervolgens mooi op pagina’s te krijgen kost veel moeite en dan moet je ook nog eens creatief zijn terwijl we het al druk genoeg hebben! Dit moet makkelijker, leuker en vooral sneller kunnen dacht het stel, dus gingen ze aan de slag met een eigentijdse manier van babyboeken maken. Samen met een team van creatievelingen begonnen ze met het ontwerpen van een newborn- en babyboek. En zo werd Kroost geboren!

Kroost duizenden babyfotos

In één avond gemaakt

De boeken zijn opgebouwd aan de hand van leuke mijlpalen en bijzondere gebeurtenissen uit het leven van jouw (pasgeboren) baby. Op deze manier zal je geen enkel moment missen! Er zijn drie verschillende designs verkrijgbaar in verschillende kleuren wat je tot het laatste moment nog kunt wisselen. Bang dat je niet kunt kiezen uit de berg foto’s? Kroost helpt je aan de hand van inspiratiebeelden en opdrachtjes. Je foto’s worden zelfs gesorteerd op de leeftijd van je kind. Zo kun je in één avond het hele boek maken of voeg je regelmatig online wat beelden toe!

TIP! Zwangerschap en Zorgverzekering 2020

Ben je zwanger? Bekijk nu dan goed naar je zorgverzekering voor 2020. Kraamzorg, het kraampakket: van welke vergoeding kun jij gebruik maken?

 
Let op! Je kunt t/m 31 januari 2020 overstappen van zorgverzekeraar.

 

Een paar andere leuke bijkomstigheden:

  • Je kunt het boek zo dik maken als je wilt door de gratis uitbreiding met 24 tot 40 extra pagina’s
  • Het boek wordt gedrukt op prachtig dik en fluweelzacht papier
  • Het team van Kroost kijkt jouw boek na zodra het af is en optimaliseert waar nodig de foto’s voor een perfecte druk!

duizenden babyfotos

duizenden babyfotos Kroost

Benieuwd?

Staat het geheugen van jouw telefoon ook helemaal vol met babyfoto’s en ben je er nog steeds niet aan toegekomen om een album te maken? Gun jezelf een avondje herinneringen ophalen en ga lekker aan de slag! Kroost is op Instagram erg actief en geeft je daar alvast een eerste impressie van de boeken!

Kroost duizenden babyfotos

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Lifestyle