Connect
To Top

HEMA maakt jouw sintfeest echt té gek

Op 5 december is het eindelijk Pakjesavond. De verjaardag van de Sint mag natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. Daarom heeft HEMA veel lekkers en cadeaus die er een té gekke sinterklaasavond van maken. Lees snel verder en ontdek het zelf!

Hema Sinterklaas

Uitpakken die Sinterklaascadeaus!

Het mooiste kinderfeest van allemaal is natuurlijk Sinterklaas. Dagen, zo niet weken heeft jouw kindje in spanning gewacht op dat ene fantastische cadeau. Maar wat is dat cadeau? Heb jij er al over nagedacht wat je gaat geven? HEMA heeft iets leuks, namelijk houten speelgoed om een eigen stad te bouwen. Zo heeft deze autogarage een platform waar helikopters op kunnen landen. Er zit zelfs een carwash in waar de autootjes weer stralend uitrijden.

Sinterklaas Hema

Geef een grote knuffel cadeau

Knuffels zijn altijd een goed idee. Ze staan niet alleen leuk op de kinderkamer, ze worden ook nog eens de grootste vriend van jouw kindje. HEMA heeft een aantal grote knuffels waarmee uren geknuffeld kan worden. Zo zit deze roze kat er warmpjes bij. De gebreide knuffel is 50 cm hoog en ontzettend zacht. Of neem deze bruine knuffelaap die zo lekker zacht is dat jouw kindje deze voor altijd bij zich wilt hebben.

Hema sintfeest

Taarten en hamburgers bakken voor Sint

Tover jouw kindje om in een ware keukenprins of prinses! Het is tijd om heerlijke taarten, pizza’s of hamburgers te bakken. Daar zal Sint wel blij mee zijn! In dit houten keukentje kan alles worden klaargemaakt. Het keukentje bestaat uit een inductie kookplaat, wasbak en oventje. Op het krijtbord aan de voorzijde kan het menu van de dag worden opgeschreven.

Sinterklaas Hema

Een grachtenpand als poppenhuis

Nieuw bij HEMA zijn deze geweldige grachtenpanden in de kleuren groen, zwart en roze. Met de stickers kan het huis worden versierd en de meubels voor de slaapkamer, woonkamer en keuken zijn los verkrijgbaar.

sintfeest Hema

Sinterklaas Kapoentje, gooi wat in mijn schoentje

Alle kindjes mogen weer hun schoentje zetten. En dat betekent dat Sinterklaas ook weer inspiratie moet opdoen om die schoentjes te vullen met cadeautjes. Met deze set kleurpotloden worden alle kleurplaten voor Sint en Piet prachtig ingekleurd. Wil jij je eigen schoen zetten? Ook voor mama’s heeft HEMA leuke schoencadeautjes. Denk hierbij aan vrolijke glitternagellak, een gezichtsmasker of make-uptasje.

Sinterklaas Hema

Wie zoet is krijgt lekkere chocoladeletters en meer

Pepernoten, snoepgoed en chocoladeletters. HEMA pakt ook dit jaar weer uit met heel veel lekkers. Zo zijn de letters van het alfabet in allerlei smaken verkrijgbaar. Ga jij voor een versierde letter of voor de smaken karamel zeezout of wit stracciatella? HEMA heeft voor ieder wat wils. Maar wees er snel bij, voordat jouw letter is uitverkocht.

Hema sintfeest

HEMA winkel

Naast een webwinkel vol Sinterklaas-producten, kun je natuurlijk ook in een van de HEMA-winkels terecht. Neem je kindje mee, want dan weet je gelijk wat hij of zij op het verlanglijstje heeft staan voor Sinterklaas.

sintfeest Hema

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Lifestyle