Connect
To Top

Hoe leg je de mooiste momenten met de kids het beste vast deze zomer?

Iedereen met kinderen weet als geen ander hoezeer de tijd vliegt. Het ene moment zitten ze nog in de luiers en voor je het weet rennen ze spelend rond. Des te belangrijker is het om al die mooie momenten vast te leggen. Zo kun je later nog eens genieten van al die kostbare herinneringen. Maar hoe maak je nou de beste foto’s? Wij vertellen je er alles over en geven je waardevolle tips. Lees snel verder, dan maak jij straks het ene perfecte kiekje na het andere!

mooie momenten vastleggen

Maak herinneringen onvergetelijk

De eerste lach, het eerste hapje, de eerste keer naar het strand. Het leven van je kleintje bestaat uit heel veel ‘eerste keren’. Het is enorm leuk voor later om hier (samen met je kind) nog eens naar te kijken. Voor het maken van de perfecte foto geldt: less is more. Probeer je op één onderwerp te focussen.

Het is leuk om de zomer (of de hele jeugd) te vangen in een chronologische lijst met gebeurtenissen. Een dag vakantie kun je beginnen met een foto van de rit ernaartoe, de aankomst, de eerste strandwandeling, de kids die spelen op het strand, het eerste diner en de ondergaande zon. Maar hoe maak je nu de perfecte foto van je kleintje?

momenten van je kindje vastleggen

Zoek contact (op ooghoogte)

Natuurlijk is het leuk om op een onverwacht moment een ‘stiekeme’ foto te maken. Maar het is nog leuker om juist contact met de kids te zoeken en hun reactie vast te leggen. Zo krijgt een foto nog meer leven.

Zak ook eens lekker door, letterlijk dan. Door tot de hoogte van je mini-me te bukken, beland je echt in de wereld van je kind. Voorwerpen op de grond en om je kleine heen, maar ook je kleintje zelf, komen zo nog beter tot hun recht.

mooie momenten van je kindje vasteleggen

Het juiste licht

Licht is op de foto enorm sfeerbepalend. Wat jij het mooist vindt, is erg persoonlijk. Maar meestal is diffuus (verspreid) licht het mooiste bij het maken van baby- en kinderfoto’s. Neem foto’s binnen altijd in ruimtes waar veel natuurlijk licht komt. Of ga lekker naar buiten, de zomer is ideaal voor een mooie shoot out in the open.

Bij het gouden uur denk je misschien terug aan het eerste uur na de geboorte, maar ook in fotoland heeft het gouden uur een magisch randje. Het gouden uur heeft betrekking op de latere uren van de dag als de zon bijna aan de horizon staat. Dit zorgt voor een warm en effen licht en dat maakt je kleintje nóg knapper! Jou en andere dierbaren ook trouwens. Vergeet vooral niet om zelf af en toe ook eens vóór de lens te gaan staan.

momenten van je kindje vastleggen

Maak het tastbaar

Je hebt niks aan al die mooie foto’s als ze ‘verdrinken’ in het geheugen van je telefoon of op je camera. Het is veel leuker om een mooi fotoboek te maken waarin je al die herinneringen tastbaar maakt. Selecteer je favoriete foto’s eens in de zoveel tijd, zo voorkom je dat het een tijdrovende klus wordt.

Als je je favoriete foto’s hebt geselecteerd, hoef je alleen nog maar een mooi fotoboek te maken. het is daarbij erg leuk om te variëren met het aantal foto’s per pagina en ook om hier en daar wat tekst toe te voegen. De fotoboeken van Albelli zijn supermakkelijk te ontwikkelen waar en wanneer het jou uitkomt op een apparaat naar keuze. Dat maakt je eigen fotoboek maken nog leuker!

mooie momenten vastleggen van je kindje in een album

En nu over tot actie

Het Nederlandse merk Albelli heeft jarenlange ervaring op het gebied van foto’s en fotoboeken. Albelli biedt een 100% tevredenheidsgarantie, zo weet je zeker dat jouw album straks helemaal naar wens is. Bovendien krijg je nu maar liefst 20% korting op alle producten met de kortingscode BABYSTRAATJE22. Mis hem niet en profiteer direct van de actie!

fotoalbum mooie momenten vastleggen

#BabystraatjeAd

 

The following two tabs change content below.

Meer Lifestyle