Connect
To Top

Met HEMA stralend de feestdagen tegemoet

YES! Het is weer tijd voor kerst. Dat betekent de kerstboom versieren en nadenken over de kerstcadeaus en natuurlijk het kerstdiner. HEMA heeft alles om er een heerlijke kerst van te maken. En het mooie is dat kerst bij HEMA niet duur hoeft te zijn. Wil je hier alles over weten? Lees dan snel verder!

hema feestdagen

Breng een gouden randje aan je kerst

Bij HEMA kun je deze kerst helemaal uit je bol gaan. Zo kun je jouw huis opleuken met prachtige kerstaccessoires en versier je de kerstboom met sprankelende lichtjes en de leukste kerstballen. Wist je dat je bij HEMA ook keuze hebt uit diverse kunstkerstbomen? En ga je deze kerst voor goud, dan passen deze kerstballen helemaal bij dat thema. De set bestaat uit 15 glazen kerstballen en zijn versierd met gouden glitters. Nieuw bij HEMA is deze gouden lantaarn waar je een stompkaars in kunt zetten. Leuk voor het raam of op het dressoir.

feestdagen hema

hema kerst

kerst hema

Musthave: kersthangers in grappige vormen

Naast de normale kerstballen heeft HEMA dit jaar ook grappige kersthangers in allerlei vormen. Ontzettend leuk voor kleine kindjes! Neem bijvoorbeeld deze set van drie kersthangers in de vorm van een milkshake, hamburger en friet. Of wat vind je van deze zilveren pinguïn? Deze set van een astronaut en raket mogen ook zeker niet ontbreken in jouw kerstboom. En zoek je ook nog lampjes voor in de boom? Voor zowel binnen als buiten heeft HEMA-kerstverlichting om je kerstboom en de boom in je tuin te verlichten.

HEMA stralend de feestdagen

HEMA de feestdagen

Hema feestdagen

Lekker lang tafelen aan de kersttafel

Wil je deze kerst aan een mooi gedekte kersttafel plaatsnemen? Zorg dan dat je de tafel allereerst aankleedt met een kersttafelkleed. Dit witte kerstkleed met gouden sterren is gemaakt van stevig papier en kun je na het kerstdiner dan ook makkelijk afnemen met een doekje. Voor extra sfeer op jouw tafel plaats je een van deze Hollandse huisjes met een waxinelichtje. De huisjes zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, zoals rood, bruin en wit. Als goud jouw ding is, dan is dit 16-delige bestek zeker een aanvulling op jouw kersttafel. Wens je gasten een gezellig etentje toe met deze servetring waar ‘Enjoy’ op staat. Eet smakelijk!

Kerst bij Hema

Hema kerst

feestdagen met hema

Betaalbare kerstcadeaus voor ieders budget

Dat kerstcadeaus niet megaduur te hoeven zijn, bewijst HEMA dit jaar ook weer met de selectie cadeaus voor hem, haar en kinderen. Deze houten loopfiets is bijvoorbeeld hartstikke leuk om jouw kleintje cadeau te doen. De fiets heeft een mintgroen frame en is geschikt voor binnen en buiten. Voor mama zijn deze schattige roze sloffen heerlijk om aan te doen na een lange dag. Voor papa is deze borrelplank de ultieme musthave voor een avondje thuis relaxen.

hema en de feestdagen

hema feestdagen

kerst met hema

Takkie de HEMA kerstknuffel

In het rijtje iconische HEMA-cadeaus mag Takkie de kerstknuffel niet ontbreken. Sinds de jaren 50 kwam de zwarte teckel aanlopen in een van de verhalen van Jip & Janneke en daarna is hij nooit meer verdwenen. Mooi meegenomen: Door het kopen van Takkie de kerstknuffel of andere Jip & Janneke producten, ondersteun je de projecten van Fiep Westendorp. Op deze manier geef je een bijdrage aan kinderen die wel wat meer geluk kunnen gebruiken.

hema en feestdagen

HEMA stralend de feestdagen

HEMA de feestdagen

Meer kerst bij HEMA

Naast alle kerstviering en kerstcadeaus heeft HEMA speciaal voor het kerstfeest ook lekker warme kersttruien waarin jouw gezinnetje gezien mag worden! Voor meer kerstinspiratie kijk je op HEMA.nl of ga je naar een van de HEMA-winkels waar de etalages volledig in het kerstthema zijn ingericht. Maak er samen een mooie en gezellige kerst van!

kerst met Hema

Hema kerst

feestdagen met hema

Meer Lifestyle