Connect
To Top

Nieuw schooljaar, nieuwe kansen (en nieuwe schoolspullen)

Je wilt er nu misschien nog helemaal niet aan denken, maar nog heel even en dan is-ie weer voorbij die mooie zomer. De vakantie zit er bijna op en het nieuwe schooljaar staat weer voor de deur. Voor de meeste ouders is het stiekem ook wel lekker als de kids weer lekker naar school gaan. Met leuke nieuwe schoolspullen krijgen ze vanzelf zin in dat nieuwe schooljaar.

back to school HEMA

Een nieuw begin

Misschien herinner jij je het nog van vroeger. Als kind voelt zo’n nieuw schooljaar misschien nog wel meer als een nieuw begin dan Nieuwjaar zelf. Een nieuwe klas biedt een perfecte gelegenheid om jezelf te ontdekken en te laten zien wie je bent. De juiste schoolspullen helpen daarbij en geven houvast. Daarnaast zijn goede schoolspullen natuurlijk ontzettend handig en nodig, zeker vanaf de basisschool-middenbouw. De leukste back-to-schoolspullen (ook voor schoolbeginners) shop je bij HEMA.

HEMA back to school

HEMA back to school collectie

De mooiste schoolspullen als onmisbare basis

Als je kind voor het eerst naar de basisschool gaat, is samen schoolspullen kopen een goede manier om ‘m voor te bereiden. Via school krijg je te horen wat jouw kindje straks allemaal nodig heeft. Naar de basisschool neemt je kind straks een eigen schooltas, lunchbox en waterfles mee. In de back to school-collectie van HEMA vind je de allerleukste schooltassen voor jong en (wat) oud(er).

Als je kleintje net begint met zijn basisschoolcarrière, zijn een schooltas, lunchtrommel en drinkfles vaak genoeg. Verder heeft je kind in de kleuterklas nog niet veel nodig. Wel kun je thuis al oefenen met knutselen, tekenen en (over)schrijftaakjes.

Back to school collectie HEMA

Back to school HEMA collectie

Basisschool middenbouw

Vanaf groep 3 spelen schrijven, rekenen en lezen een steeds grotere rol. Er wordt een begin gemaakt met begrijpend lezen en in groep 4 mag je kroost los op tafels. Vanaf groep 5 komen er vakken, zoals geschiedenis, aardrijkskunde en techniek aan bod. In groep 3 heeft je hartenlapje z’n eerste goedgevulde etui nodig. In groep 5 zijn een schaar, liniaal, gum en markeerstiften geen overbodige luxe.

Collectie back to school HEMA

Collectie HEMA back to school

Het echte werk

Vanaf groep 6 wordt het echt serieus. Zinsontleding, breuken en zelfs de eerste Engelse woorden zijn aan de orde van de dag. In de basisschool bovenbouw begint de voorbereiding op de middelbare school. Kids hebben nu zelfs een eigen schoolagenda nodig. Op deze leeftijd hebben kinderen vaak al een eigen stijltje en een eigen smaak. Het leuke van de schoolcollecties van HEMA is dat er voor iedereen een aansprekend thema tussen zit. Zo is er de Nijntje schoolcollectie, maar ook jungle, kleurexplosie, bloemen en fun food komen voorbij. Stiekem vinden we sommige items zo leuk dat we denken dat ze ook op een ‘grote-mensen-bureau’ helemaal niet misstaan.

Back to school HEMA

HEMA back to school collectie

Back to school met HEMA

We hopen dat je genoten hebt van jullie vakantie en dat jij en je gezin straks weer uitgerust en fris de dagelijkse routine in gaan. Fijne spulletjes motiveren daarbij. Ontdek het zelf en shop de mooiste back-to-school-schoolspullen eenvoudig online bij HEMA!

Meer Lifestyle