Connect
To Top

Vier speciale momenten met MAMALOVES

Als moeder wil je natuurlijk graag de belangrijke momenten in het leven van je kind vieren. MAMALOVES begrijpt de waarde van deze kostbare momenten, zoals de geboorte van je kleintje, het trots zijn op het moederschap en het vastleggen van een dierbare herinnering. Met hun bestsellers, waaronder de Birth Flower, Vingerafdruk en de Proud Mom collectie, biedt MAMALOVES prachtige gepersonaliseerde sieraden die speciaal zijn ontworpen voor moeders zoals jij. Ben je al nieuwsgierig geworden? Ontdek dan snel de hele collectie!

Vier speciale momenten met Mamaloves

Birth flower collectie: vier de geboorte van je kindje

MAMALOVES heeft in de Birth Flower collectie voor elke geboortemaand een unieke bloem ontworpen die een diepere betekenis heeft. Elk bedeltje is met zorg gemaakt en bevat een gedetailleerde afbeelding van een bijbehorende bloem. Of het nu het schattige viooltje van februari is, de romantische roos van juni of een andere bloem, deze collectie biedt een unieke manier om de geboortedatum van je kind te vieren. Elk sieraad wordt met veel liefde gegraveerd in het atelier in Haarlem.

Vingerafdruk collectie: Jouw kindje altijd dichtbij je

Er is niets zo persoonlijk en mooi als de vingerafdruk van je kind. Met de Vingerafdruk collectie van MAMALOVES draag je jouw kind of dierbare voor altijd dichtbij je. Je kunt kiezen uit een los bedeltje, ketting of een prachtige armband. De vingerafdruk maak je eenvoudig in 4 stappen met papier, potlood en plakband of met de handige inktstrip van MAMALOVES. Als je de afdruk hebt gemaakt, scan je deze in of maak je er een foto van. Vervolgens gaat het team van MAMALOVES met veel liefde aan de slag voor jou!

Speciale momenten Mamaloves

Proud Mom Collectie: vier het moeder zijn met trots!

Moeder worden is een van de meest waardevolle en onvergetelijke ervaringen in het leven. Met de Proud Mom collectie van MAMALOVES kun jij je als trotse moeder op een elegante manier laten zien. De collectie bevat prachtige gouden, zilveren en rose-gouden sieraden die zijn ontworpen met elementen zoals hartjes, sterren en symbolen van een meisje en een jongetje. Ga voor een subtiele ketting, een armband die is gemaakt van satijn uit Italië of een losse bedel. De Proud Mom collectie is een eerbetoon aan het moederschap en herinnert je eraan hoe speciaal en kostbaar de rol als moeder is.

Mamaloves collectie sieraden

MAMALOVES staat voor kwaliteit en duurzaamheid

MAMALOVES streeft naar duurzaamheid en verkoopt sieraden van hoge kwaliteit die lang meegaan, zodat je de speciale momenten in je leven kunt blijven vieren, jaar na jaar. Daarom hebben ze een speciale 14k-collectie met 14 karaat gouden sieraden die mooi blijven, zelfs tijdens activiteiten zoals zwemmen, douchen en het aanbrengen van zonnebrandcrème. Hierdoor zijn de sieraden onder andere ideaal om te dragen tijdens de zomer.

Sieraden van Mamaloves

Altijd een sieraad dat perfect bij jou past

Vier de geboorte van jouw kindje met de Birth Flower collectie, koester de unieke band met je kind met de Vingerafdruk collectie of laat met trots en liefde jezelf als moeder zien met de Proud Mom collectie. MAMALOVES heeft altijd een gepersonaliseerd sieraad dat perfect bij jou past én verpakt deze met veel liefde.

Meer Lifestyle