Connect
To Top

De magische Disney Collectie van Stokke

In de wereld van kinderproducten staat Stokke bekend als een toonaangevend merk dat vernieuwende en kwalitatieve producten ontwerpt voor de kleintjes. Met aandacht voor comfort, functionaliteit en prachtig design, heeft Stokke de harten van ouders over de hele wereld veroverd. Een van hun meest nieuwe en magische collecties is de Disney Collectie, waarin het beste van twee geliefde merken samenkomen: Stokke en Disney. Wil je meer weten over deze collectie? Lees dan vooral snel verder!

De magische Disney Collectie

Magische Disney-accessoires

De nieuwe Disney Collectie bevat bestaat uit vele betoverende accessoires. Denk hierbij aan zachte hoeslakens, praktische kinderbadjes en comfortabele zitkussens voor het bekende Tripp Trapp kinderstoeltje. Deze accessoires zijn een perfecte aanvulling op de Stokke producten. Je hebt keuze uit verschillende Disney-designs waarin Mickey Mouse de hoofdrol heeft.

De magische Disney Collectie Stokke

Tover de kinderstoel om tot een echte Disney stoel

De kinderstoelen van Stokke staan al jaren bekend om hun comfortabele ontwerp en duurzaamheid. Met de Disney Collectie krijgen deze stoelen een vleugje magie dankzij de op Disney geïnspireerde prints en designs. Neem bijvoorbeeld de Tripp Trapp Classic Kussenset – Mickey Celebration. Deze kussenset is speciaal ontworpen om je baby een zachte en ondersteunende zitervaring te bieden. Dankzij het vrolijke Mickey Celebration-patroon, bestaande uit speelse confetti en levendige kleuren, voegt deze set een vleugje extra magie toe aan je eettafel.

De Disney Collectie Stokke

Een magische kinderkamer

De kinderkamer is een plek waar dromen tot leven komen. Met de Disney Collectie van Stokke wordt deze ruimte voor jouw kindje nog specialer. Het zachte hoeslaken met het feestelijke Mickey Mouse patroontje maken het Stokke Sleepi bed en de mini variant een magische omgeving voor je kleintje. Het elastiek rondom zorgt ervoor dat het perfect op het bedje past en het is speciaal gemaakt voor de ovale matras. Verder kom je in de collectie ook nog de CloudSleeper tegen. Dit opblaasbare bedje is ontworpen voor peuters en is ideaal voor onderweg of als er een logeetje komt slapen.

De Disney Collectie Stokke

Ontdek de Nomi kinderstoel van Stokke

De Nomi kinderstoel heeft een gereedschapsvrij verstelsysteem dat eenvoudig aan te passen is aan de behoeften van je kind. Met een simpele draai aan de knop pas je de positie van het zitje en de voetensteun aan, waardoor jouw kindje zich gemakkelijker kan focussen aan tafel. Alle Stokke kinderstoelen zorgen voor een comfortabele en veilige zitervaring. Daarnaast biedt Stokke ook een prachtige selectie van kinderkamer producten aan, zoals stijlvolle wiegjes en fijne commodes. Maar dat is niet het enige! Ook voor onderweg heeft Stokke een aantal producten ontworpen die jouw reis een stuk aangenamer maken, zoals kinderwagens, autostoeltjes en bijbehorende accessoires.

Nomi kinderstoel van Stokke

Een wereld vol magie en verbeelding

De samenwerking tussen Stokke en Disney is niet alleen gericht op het prachtige design en het bekende Mickey Mouse figuurtje, het gaat ook om de verbeelding bij kinderen. Door hun leefwereld te verrijken met geliefde Disney figuren, worden kinderen aangemoedigd om hun creativiteit te ontwikkelen en hun fantasie de vrije loop te laten. Ben je klaar om de magie van de Disney Collectie van Stokke te ontdekken? Neem dan snel een kijkje in de wereld vol magische momenten voor jou en je kleintje!

De magische Disney Collectie van Stokke

Meer Lifestyle