Connect
To Top

Oei, ik groei! heeft nieuwe dagboeken en unieke fotokaarten


Oei, ik groei! is al jarenlang het bestverkochte babyboek van de Benelux en leert ouders alles over de tien sprongen in de mentale ontwikkeling van hun baby. Het bekende babymerk introduceert nu twee nieuwe boeken: ‘Oei, ik groei! Het negen maanden dagboek’ en ‘Oei, ik groei! Het eerste jaar dagboek’. De dagboeken zijn luxe uitgevoerd in goud en zilver en afgewerkt met een satijnen lintje. Tot slot is de lijn uitgebreid met ‘Oei, ik groei! Fotokaarten’. 38 unieke fotokaarten in een prachtig bewaardoosje.

Oei, ik groei! introduceert nieuwe dagboeken en unieke fotokaarten
-2
‘Oei, ik groei! Het negen maanden dagboek’ is een speciaal zwangerschapsdagboek. Negen maanden lang leren mama en baby elkaar kennen. Hoe dat gaat, kan worden vastgelegd in dit bijzondere dagboek. Het modern vormgegeven dagboek biedt alle ruimte voor ieders eigen verhaal. Leg alle belangrijke momenten tijdens de zwangerschap vast en maak een eigen boek voor later.

TIP! Zwangerschap en Zorgverzekering 2022

Ben je zwanger? Bekijk nu dan goed naar je zorgverzekering voor 2022. Kraamzorg, het kraampakket: van welke vergoeding kun jij gebruik maken?

Let op! Je kunt t/m 31 december 2021 overstappen van zorgverzekeraar.

 

‘Oei, ik groei! Het eerste jaar dagboek’ sluit perfect aan op ‘Oei, ik groei! Het negen maanden dagboek’ en neemt ouders mee op een creatief schrijfavontuur tijdens het eerste jaar na de geboorte van de baby. Beschrijf iedere magische sprong in de baby’s mentale ontwikkeling en schrijf een persoonlijk dagboek van alle slimme, fantastische, unieke en wetenswaardige momenten van het eerste jaar.

Oei, ik groei! introduceert nieuwe dagboeken en unieke fotokaarten
-1

‘Oei, ik groei! Fotokaarten’ brengen niet alleen de bijzondere eerste keren in beeld, maar ook de echt unieke dingen in de persoonlijke ontwikkeling van je baby. De ene kant van de kaart legt alle ontwikkelingsmomenten vast, de andere kant geeft ouders ook nog eens bijzondere informatie. De 38 fotokaarten zijn verdeeld in vijf categorieën: leeftijd, mijlpalen, divers, de bekende Oei, ik groei! sprongen en ouders. Met deze kaarten leg je dus niet alleen de eerste keren van de baby vast, maar ook die van de ouder.

Please accept statistieken, marketing cookies to watch this video.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Lifestyle