Tip: De geboorteposter van Printcandy nu ook op hout!

Geboorteposters nu ook op hout! Een mooie eyecatcher en een geweldige herinnering voor later…

De geboorteposter van Printcandy is jarig en bestaat 2 jaar! Om dat te vieren zijn er vier nieuwe ontwerpen voor de kinderkamer gemaakt. Daarnaast zijn alle geboorteposters nu ook op hout verkrijgbaar. Een mooie eyecatcher aan de wand en een geweldige herinnering voor later.


Geboorteposters

Iedereen kent tegenwoordig de geboorteposter: een gepersonaliseerde poster met alles over het pasgeboren kindje, van namen tot gewicht. Toch is het nog maar twee jaar geleden dat Printcandy de eerste geboorteposter lanceerde, die je online helemaal naar wens kunt aanpassen. Of het nu een poster is voor in de babykamer van je eigen kleintje of een uniek kraamcadeau, met de collectie Geboorte Posters kan je voor iedereen een mooie en persoonlijke poster maken als herinnering aan dit bijzondere moment.

It’s a…

Elke kinderkamer en elk kind heeft zijn eigen stijl, en daarom heeft Printcandy verschillende geboorteposters. Zo zijn er de onlangs geïntroduceerde Sterrenbeeld Posters met op elke poster de naam van het kindje in zwierige kalligrafieletters en daar onder de eigenschappen die bij het sterrenbeeld horen.

Maar speciaal voor deze gelegenheid heeft Printcandy ook vier nieuwe posters voor de kinderkamer in hip zwart-wit. Of je nu kiest voor een Print met Kroontje voor je kleine prinsesje of een Poster met Masker voor een echte superheld; elke poster maak je helemaal zelf, met een beetje hulp van Printcandy.

Geboortebord

Op veler verzoek is de geboorteposter nu ook beschikbaar op mooi 18 mm dik multiplex hout, voor een geboortebord met een warme en natuurlijke uitstraling die je overal kan ophangen of neerzetten.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Musthaves