Kruipen of de eerste stapjes? GObabyGO lanceert antislip sokjes, leggings en kniebeschermers - Babystraatje.nl

Kruipen of de eerste stapjes? GObabyGO lanceert antislip sokjes, leggings en kniebeschermers

Als je baby een dreumes wordt en gaat kruipen of de eerste stapjes gaat zetten, houd je als ouder soms je hart vast. Groter worden gaat letterlijk met vallen en opstaan. Om je kindje iets meer steun te bieden en pijnlijke knietjes te voorkomen, lanceert GObabyGO een geweldige collectie. Het Deense merk brengt antislip sokjes, leggings en kniebeschermers, speciaal voor kleintjes die de wereld ontdekken.

De rubberen pads op de knietjes, onder de voetjes en op de teentjes voorkomen het uitglijden op een gladde ondergrond. Hierdoor krijgt je kindje meer zelfvertrouwen en stabiliteit bij het leren kruipen en lopen. Juist omdat stevige schoentjes vaak de ontwikkeling van babyvoetjes belemmeren bij het trainen van kruipen en lopen, heeft GobabyGo ervoor gezorgd dat de sokjes ook als indoor-schoentjes gebruikt kunnen worden. En vanwege de elastische ingebreide band rond de enkel blijven de sokken ook nog eens goed zitten. Ideaal!

De producten van GObabyGo zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in 6 kleuren: Dusty Rose, Cool grey, Petrol, Antraciet, Mint en Plum. GObabyGO is vanaf april o.a. verkrijgbaar bij de betere baby- en kinderspeciaalzaken en lifestyle shops.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Musthaves