Tip! Twee NAÏF mini tubes voor €4,95 + een voucher t.w.v €4,95 op je volgende bestelling! - Babystraatje.nl

Tip! Twee NAÏF mini tubes voor €4,95 + een voucher t.w.v €4,95 op je volgende bestelling!

Ken jij NAÏF al? Shampoo, olie of zeep met alleen dié ingrediënten die nodig en goed zijn voor de tere babyhuid? De uitgebreide en vrolijke verzorgingslijn van NAÏF is ontwikkeld door twee jonge vaders in samenspraak met héél veel moeders. Het resultaat? Heel veel schone, heerlijk ruikende blije baby’s.

NAIF samples voor 4-95 en een voucher ter waarde van 4-95 op je volgende bestelling-2

Bestel twee NAÏF samples voor €4,95 + gratis bezorging
Wist je dat NAÏF een leuk en handig sample pakketje heeft? Je kunt in de webshop van NAÏF het sample pakketje voor €4,95 bestellen en gratis laten bezorgen. Ontvang twee mini tubes en een voucher ter waarde van €4,95 die je kan inleveren bij je volgende online bestelling op naifcare.com. Hoe super leuk is dat?

NAIF samples voor 4-95 en een voucher ter waarde van 4-95 op je volgende bestelling

Over NAÏF
We zijn het er allemaal wel over eens: de verzorging voor je kleintje is erg belangrijk. Vooral bij een gevoelige babyhuid. NAÏF is een product die hier extra naar kijkt en heeft een verzorgingslijn voor de allerkleinsten. Pure kwaliteit, met alleen die ingrediënten die een baby echt nodig heeft. Babyverzorging van het hoogste niveau. Daar staat NAÏF voor.

Voor de gevoelige en dunne babyhuid is de juiste verzorging van groot belang. Daarom heeft NAÏF in samenwerking met een laboratorium in Zwitserland, dermatologen en héél veel moeders NAÏF laten ontwikkelen. Allemaal gemaakt met natuurlijke oliën en extracten, zoals avocado, macadamia en amandel olie. Stuk voor stuk strak verpakt. En allemaal met een eigen twist, net als baby’s eigenlijk. Probeer NAÏF zelf maar eens uit. Een heerlijk product voor jou en je kleintje!

Bestellen gaat gemakkelijk online via de webshop van NAÏF.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Musthaves