Connect
To Top

Mama Saar Vlog: Baby Scottie voor het eerst in haar eigen bedje

In deze vlog vertelt Saar waarom ze even heel verdrietig en boos was, slaapt baby Scottie voor het eerst op haar eigen kamertje en proeven de babyhapjes steeds een stukje beter. Kijk je mee? Tip! De vorige vlog van mama Saar al gezien?

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

1 Reactie

 1. Avatar

  SP

  21 augustus 2018 at 22:40

  Hoi Saar,
  Ik werk zelf al ruim 10 jaar op een kinderdagverblijf. En ik ben ook al 4 jaar moeder. Dus ik ken beide kanten.
  Helaas is er weinig te doen aan ‘bijters’. Je let als leidster extra goed op dat kindje, maar je hoeft je maar om te draaien en het is helaas al gebeurd.
  Het feit dat ze het niet gecommuniceerd hebben is inderdaad heel vervelend. (Al moet ik eerlijk zeggen, dat ik het ook wel eens vergeten ben. Toen waren ze net 2 min weg en dacht ik door alle drukte, oja dit moest ik vertellen en heb ik ze dezelfde dag gebeld) helaas zijn wij ook maar mensen en vergeten we wel eens iets. Hoe belangrijk het ook is.
  Maar het erge vind ik nog van alles, is dat ze niet wisten over wie ze praatte en dat ze haar ‘hem’ noemde en heel onduidelijk was over het hapje. Ze wist gewoon niet over welk kindje ze een overdracht deed. Dat is iets wat je bij het management kan melden. En dat zou ik ook zeker doen. Want als je alles bij elkaar opteld is het niet acceptabel.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Vlogs