Connect
To Top

Win de nieuwe kleine Billy-Bob peuterboekjes van Pauline Oud. Exclusief gesigneerd! [Winactie gesloten]

Ken je kleine Billy-Bob? Hij komt voor in één van de boekenseries van Pauline Oud. Met zijn beste vriendje Fee maakt hij verschillende leuke avonturen mee. Er zijn vier nieuwe rijmpjesboeken die stuk voor stuk grappig en herkenbaar zijn voor peuters vanaf 18 maanden. De boekjes staan vol met vrolijke kleuren, tekeningen en verhalen. Vorige week plaatste we meer over Pauline Oud waarin ze ook vertelde over de kleine Billy-Bob.

Pauline Oud, bekend van de peuterboeken Fien en Milo en Billy-Bob 3

De kleine Billy-Bob peuterboekjes
Afgelopen zomer zijn er vier nieuwe Billy-Bob boekjes uitgekomen. Welterusten kleine Billy-Bob, Kleine Billy-Bob zoekt konijn, Kleine Billy-Bob krijgt kusjes en Kleine Billy-Bob eet alles op. Ook in deze leuke nieuwe boekenserie gaat Billy-Bob weer samen met zijn vriendje Fee op avontuur. Omdat wij lezen erg belangrijk vinden, ook voor iedere peuter, willen wij graag deze prachtige nieuwe peuterboekjes onder de aandacht brengen. En helemaal leuk, we mogen namens Pauline Oud en Clavis deze nieuwe Billy-Bob boekjes weggeven!

Pauline Oud, bekend van de peuterboeken Fien en Milo en Billy-Bob 2©2015 Clavis Uitgeverij, Hasselt-Amsterdam-New York, illustratie van Pauline Oud uit Kleine Billy-Bob eet alles op, isbn 978 90 448 2579 4

Hoe kun je winnen
Wil jij 4 gesigneerde nieuwe kleine Billy-Bob peuterboekjes van Pauline Oud winnen? Dat kan heel makkelijk! Je kunt kans maken door de volgende drie stappen uit te voeren:

1. Je in te schrijven voor onze nieuwsbrief
2. Like onze Facebook pagina of volg ons Instagram of Twitter kanaal
3. Deel dit bericht op social media en laat daar zien hoe graag je kans wilt maken

Je kunt meedoen t/m 6 maart! Daarna maken we de winnaars op social media bekend.
Het is niet meer mogelijk om mee te doen aan deze winactie. De winnaars hebben persoonlijk bericht gehad.

Win de nieuwe Billy-Bob peuterboekjes van Pauline Oud 2©2015 Clavis Uitgeverij, Hasselt-Amsterdam-New York, illustratie van Pauline Oud uit Kleine Billy-Bob eet alles op, isbn 978 90 448 2579 4

Pauline Oud en Clavis
De boekjes van Pauline Oud worden uitgegeven door Clavis. Clavis is de grootste kinderboekenuitgever op Nederlandse taalgebied. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten. Ook kun je hiermee hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarbij is het natuurlijk ook super leuk om samen met je kindje een boek te lezen. Het kan voor je kleintje een rust momentje zijn. Voor het slapen gaan of tussen de speelmomenten door.

Win de nieuwe Billy-Bob peuterboekjes van Pauline Oud 1

Clavis leeswijzer
Welk boek past het beste bij jouw kindje? Met de handige leeswijzer op de achterkant van ieder boekje kun je makkelijk een titel uitkiezen voor de juiste leeftijd. De kleur geeft aan welk thema centraal staat. Zo kun je stapsgewijs de wereld verkennen met de boekjes van Clavis.

Pauline Oud Negenmaandenbeurs

Negenmaandenbeurs
Ook dit jaar staat Pauline Oud weer van 24 februari t/m 28 februari op de Negenmaandenbeurs in hal 8 bij stand 412. Bekijk daar al haar vrolijke babyserie plus boekjes en ontmoet Pauline persoonlijk. Kaarten voor de Negenmaandenbeurs zijn hier verkrijgbaar.

Facebook is niet verbonden aan deze actie en bij deelname aan de actie vrijwaart elke deelnemer Facebook van alle verantwoordelijkheid. De informatie is enkel beschikbaar voor Babystraatje.nl en zal niet aan Facebook worden verstrekt.

7 Reacties

Meer Win