Connect
To Top

Win een Zwitsal Woezel en Pip pakket inclusief opbergbox [Winactie gesloten]

Zwitsal en Woezel en Pip, beide ontzettend leuk en bij iedereen niet meer weg te denken. Zwitsal bestaat al bijna 100 jaar en heeft inmiddels vele verschillende verzorgingsproducten waar de allerkleinste dagelijks van genieten. En Woezel en Pip, de twee bevriende hondjes uit de kinderboekenserie van Guusje Nederhorst, zijn inmiddels ook razend populair. Extra leuk is dat Zwitsal samen met Woezel en Pip al een tijdje zijn samengebracht in een mooie verzorgingslijn.

Win een Zwitsal Woezel en Pip pakket inclusief opbergbox

Zwitsal Woezel en Pip pakket
De uitgebreide Zwitsal Woezel en Pip lijn maakt van wassen een feestje. Genieten van de heerlijke vertrouwde Zwitsal geur samen met de gezelligheid van Woezel en Pip. Wist je dat een aantal verzorgingsproducten sinds kort ook verkrijgbaar zijn in één leuk Zwitsal Woezel en Pip pakket inclusief handige opbergbox? Exclusief te bestellen bij wehkamp. En helemaal leuk, hij is nu ook bij ons te winnen! Winnen? Jazeker! Wij mogen namelijk dit vrolijke pakket namens Zwitsal en wehkamp weggeven!

Hoe kun je winnen
Wil jij een Zwitsal Woezel en Pip pakket inclusief opbergbox winnen? Dat kan heel makkelijk! Je kunt kans maken door de volgende drie stappen uit te voeren:

1. Je in te schrijven voor onze nieuwsbrief
2. Like onze Facebook pagina of volg ons Instagram of Twitter kanaal
3. Deel dit bericht op social media en laat daar zien hoe graag je kans wilt maken

Je kunt meedoen t/m 16 maart! Daarna maken we de winnaars per mail en op social media bekend.
Het is niet meer mogelijk om mee te doen aan deze winactie. De winnaars hebben persoonlijk bericht gehad.

Win een Zwitsal Woezel en Pip pakket inclusief opbergbox 2

Wat zit er in het Zwitsal Woezel en Pip pakket?
De inhoud van dit vrolijke pakket bestaat uit 7 Zwitsal Woezel en Pip producten. Vloeibare (crème) zeep voor de handjes. Vochtige doekjes met verzachtende olie voor schone, zachte handjes, gezichtjes en billetjes. Badschuim voor het wassen en nog meer plezier in het badje. Anti-klit shampoo voor de babyhaartjes en ook nog eens mild voor de oogjes. Wasgel om het gezichtje en het huidje van je kleintje op milde wijze mee te wassen. Al deze Zwitsal Woezel en Pip producten zijn verpakt in een mooie opbergbox. Super handig, want je kunt er straks van alles in bewaren!

1 x Zwitsal Crème Zeep Woezel & Pip, 300 ml
1 x Zwitsal Zeep Woezel & Pip, 2 x 90 gr
2 x Zwitsal Vochtige Doekjes Sensitive Woezel & Pip, 63 stuks
1 x Zwitsal Badschuim Woezel & Pip, 200 ml
1 x Zwitsal Anti-Klit Shampoo Woezel & Pip, 200 ml
1 x Zwitsal Wasgel Woezel & Pip, 200 ml
1 x Handige opbergbox

Baby shoppen bij wehkamp
Hét online warenhuis van Nederland, dat is wehkamp. Het heeft tal van verschillende producten die snel en makkelijk zijn te bestellen. Ook is er een groot aanbod van verschillende babyartikelen. Luiers, babydoekjes, verzorging, babyvoeding en heel veel meer. Uiteraard is Zwitsal ook verkrijgbaar bij wehkamp. Vaak tegen een mooie prijs en ook nog eens gratis thuisbezorgd!

Facebook is niet verbonden aan deze actie en bij deelname aan de actie vrijwaart elke deelnemer Facebook van alle verantwoordelijkheid. De informatie is enkel beschikbaar voor Babystraatje.nl en zal niet aan Facebook worden verstrekt.

22 Reacties

Meer Win