Connect
To Top

Zwanger in de zomer? Zwangerschapsbadmode voor jou geselecteerd

De tijd van zon, zee, strand komt er weer aan! Ben jij zwanger en heb je totaal geen idee wat de trends zijn op het gebied van badmode? Lees dan snel verder en ga goed voorbereid de zomer in!

hunkemoller zwangerschapsbadmode


Zwangerschapsbadmode

Als je zwanger bent is je lichaam voortdurend aan het veranderen. Comfortabele, goed zittende kleding is voor elke zwangere vrouw een must. Dit geldt natuurlijk ook voor zwangerschapsbadmode.

zwangerschapsbadmode hunkemoller

Wist je dat je geen speciale zwangerschapsbikini hoeft te kopen?

Het is een misverstand dat je echt op zoek moet gaan naar een zwangerschapsbikini, want een bikini hoeft niet om je buik te passen. Je hoeft alleen maar een of meerdere maten groter te kopen. Erg fijn! Zo shop je dus gewoon je favoriete bikini bij je favoriete winkel! Ga je voor een bikini met cup? Dan is het belangrijk dat je borsten goed worden opgemeten. Dit kan bij iedere lingeriezaak. Een maatje groter kopen dan je huidige bh-maat is handig, omdat je borsten nog in de groei zijn en door de melkklieren kunnen uitzetten.

badmode hunkemoller zwangerschap

Het badpak is hotter dan hot!

Terug van weggeweest is het badpak. Werd het badpak vroeger nog als een saai moeders item gezien, tegenwoordig wordt het badpak als iconisch beschouwd. Met een dierenprintje of voorzien van streepjes, het mag allemaal! Badpakken bieden de groeiende babybuik veel ruimte en veel zwangere vrouwen voelen zich op hun gemak in een badpak. Zorg er wel altijd voor dat je het badpak past en nooit te klein draagt.

badmode zwangerschap hunkemoller

Onzeker? Tijd voor de tankini

Mocht je toch wat onzeker zijn over je lichaam, dan is de tankini de perfecte badkleding. Ideaal voor vrouwen met een buikje, want dankzij het bikinitopje kun je jouw buik een beetje bedekken. Ideaal voor zwangere vrouwen die hun buik niet teveel aan de zon willen blootstellen.

hunkemoller zwangerschap badmode

Denk ook aan deze tips:

Vergeet je vooral niet in te smeren en drink voldoende water! Zo voorkom je uitdroging en verbranding. Ga niet uren in de zon liggen, maar zoek de schaduw op en draag eventueel een petje of zonnehoed.

zwangerschap hunkemoller badmode

Extra tip

Profiteer nu van maar liefst 20% korting op badmode bij Hunkemöller!

#BabystraatjeAd
The following two tabs change content below.

Meer zwangerschapskleding