Connect
To Top

MAMA to the max photo plog week 42: Nieuwe website en verhuizen

Leuk dat je weer komt kijken naar een nieuwe MAMA to the max photo plog! Inmiddels is mijn nieuwe website online! Super trots! Verder in deze plog nog even genieten van ons huisje, mijn outfit van de maand, is onze verhuizing begonnen, gezellig opstap met Maxime en heel veel meer. Kijk je weer mee?

De nieuwe website is online
L: Ik ben super enthousiast vandaag. Kan niet wachten jullie de nieuwe website te laten zien!
R: Kom je thuis na een drukke dag op kantoor en staan manlief en dochter klaar met een feestelijk flesje bubbels #daarmoetopgedronkenworden

Lekker shoppen en met mama bij de haard
L: To Buy or Not to Buy. heerlijk eventjes winkelen in de middagpauze. En zo blij dat ik mijn muts zo snel weer in de kast vond vanochtend en deze kan dragen vandaag.
R: Liggen eventjes heerlijk warm met z’n drietjes bij de haard.

Lekker koffie drinken

L: Wij drinken even koffie bij @coffeelovers_nl: dé koffiezaak van Maastricht. En zo leuk want ze hebben hier voor de kids een kindercappuccino en die noemen ze Babycino. Maxime vindt die heerlijk en zo drinkt ze lekker gezellig een kopje mee.
R: Voor een keertje nog gezellig gemaakt in huis. Vanaf morgen gaan we langzaam inpakken en volgende week donderdag is alles hier weg. Zoveel mee gemaakt hier. Maar ook zin in een nieuw avontuur #verhuizen

De kleine is alweer zo groot geworden
L: Vandaag voor de eerste keer een outfit post online. Stiekem wel een beetje trots op en vond het heel leuk om te doen!
R: Vandaag een #throwbackthursday! Stond net bij haar bedje en besefte hoe groot mijn meisje al is… Ze past er bijna niet meer in…

Mama aan de soep
L: Ohhh net weer heerlijke cocktails gemaakt met Pieter van @shakeandserve
R: Mijn eerste erwtensoepje van dit jaar en nee ik krijg erwtensoep niet mooi op de foto maar lekker was ie in ieder geval wel!

Mimi gaat weer naar dansles
L: Ze is er weer klaar voor. Peuterdansen!
R: Ik ben bezig met de blog van het huwelijk van mijn schoonzusje dat we mochten beleven in Rome. Hier staan we samen een uur voor het grote moment…

Voor mama koken

L: Ik lig even heerlijk in een warm bad. Brrrr wat had ik het koud. En ben nog steeds dol op de badproducten van Sabon.
R: Er wordt hier al uitgebreid gekookt op de vroege morgen.

Lekker hapje eten

L: Maxime amuseert zich goed met de dierengeluiden kaarten van @by_bineke. De leeuw is hier favoriet…wraauuw!
R: En wij aten nog een heerlijk ijsje vanavond

Verhuizen
L: Het is 1 chaos in huis maar we schieten wel op en het is reuze gezellig met z’n allen! #verhuisteam
R: Dag 1 zit erop en we zijn al goed opgeschoten! Dit is een deel van de 50 dozen die al zijn ingepakt. Ik ben trouwens ook aan het vloggen dus wil je de uitgebreide versie zien, die volgt snel!

The following two tabs change content below.

Mamatothemax.nl - Door: Marjon

Meer Blog