Connect
To Top

Tip! De Sprookjescamping: voor gezinnen met kinderen tot 11 jaar

Vakantie! YES! Tijd om bij te komen en vooral te genieten. Gezellig met het hele gezin en eventueel familie. Misschien gaan opa en oma ook wel mee?

De Sprookjescamping voor

Sprookjescamping in Rheeze

Veel ouders zijn het er vaak over eens dat op vakantie gaan met vooral kleine kids het handigste is in eigen land. Niet uren en uren lang in de auto of zelfs met het vliegtuig richting het vakantieadres. Nee, gewoon lekker dichtbij. Nederland is ook een prachtig land om op vakantie te gaan. Bovendien heeft ons kikkerlandje ook heel veel leuke vakantieparken. Dus waarom niet? Er is veel keuze uit vakantieparken. Maar wat is nu juist een goede camping om met je kinderen naar toe te gaan?

De Sprookjescamping in Rheeze is één van de leukste vakantieplekken voor gezinnen met kinderen tot 11 jaar in Nederland. Het is een speciale kindercamping volledig gericht op de kids. Op de Sprookjescamping is enorm veel te doen. Ook alle sprookjesfiguren en activiteiten maken de vakantie ontzettend leuk voor iedereen!

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

De Sprookjescamping 6
De Sprookjescamping 7
De Sprookjescamping 8
De Sprookjescamping 5

Theater en vermaak

Voor alle kids is er elke dag wel wat te doen waardoor ze zich zeker niet hoeven te vervelen. Dagelijks is er een super leuk programma op de camping. Wat dacht je van estafettespelletjes, schminken, knutselen of een hip hop workshop. Speciaal voor verschillende leeftijden organiseert de camping activiteiten. Want een ukkie van twee vindt natuurlijk niet alles leuk van een kind van 10 jaar. Vele sprookjesfiguren zullen je naast het dagprogramma ook verrassen met extra activiteiten. Ook heeft de Sprookjescamping een overdekt theater. Hier voeren Hanna de Heldhaftige en al haar sprookjesvrienden een show op. Om iedereen op te halen voor deze leuke avond, komt een ‘Bumpiejeep’ bij verschillende Bumpiehaltes langs op de camping.

TIP! Zwangerschap en Zorgverzekering 2021

Ben je zwanger? Bekijk nu dan goed naar je zorgverzekering voor 2021. Kraamzorg, het kraampakket: van welke vergoeding kun jij gebruik maken?

Let op! Je kunt t/m 31 januari 2021 overstappen van zorgverzekeraar.

 

De Sprookjescamping 9

Kamperen

De Sprookjescamping bied veel ruime plekken om te komen kamperen met de tent of caravan. Er zijn veel speeltuintjes om het kampeergebied. Vol elfjes, draken en kikkers. Er is goed gedacht aan de romantiek van de sprookjes en betovert hiermee alle kinderen. Daarnaast zijn er voldoende sanitaire gebouwen en kan gebruikt worden gemaakt van de wasserette.

De Sprookjescamping 10

De Sprookjescamping

Accommodaties

Naast de kampeerplekken heeft de Sprookjescamping ook vele andere leuke sprookjesachtige accommodaties. Allemaal volledig ingericht. Zo kun je ook terecht in een vakantiehuis, toercaravan, een vakantietent, sprookjes kota, chalets en meer.

De Sprookjescamping 12

De Sprookjescamping 11

De Sprookjescamping 2

De Sprookjescamping 4

De Sprookjescamping 1

Het vakantiepark

Op het park van De Sprookjescamping is van alles te vinden. Wil je eens lekker uit eten met je gezin, dan kun je genieten in één van de restaurants. Zo is er een kasteelkeuken met naast het heerlijke eten ook theater en vermaak. Verder is er een pannenkoekencarroussel, een pizzeria en snackbar. Ook kun je terecht voor fietsverhuur. Zijn er speeltuintjes, waterspeelparadijzen, een strandmeer en visvijver. Ook is er op het park een winkel aanwezig.

De Sprookjescamping is de leukste kindercamping van Nederland met maar liefst 5 Sterren. Dé vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen tot 11 jaar.

De Magie van de Sprookjescamping

Unieke kindercamping speciaal voor kinderen tot 11 jaar
Binnen- en buiten waterspeeltuin + zwembad
5 sterren kindercamping en ANWB “Bestcamping 2015″
Elke dag animatie en een theatershow
Winnaar ANWB award “kindercamping van het jaar 2014″

Benieuwd naar alle mogelijkheden, boekingen en meer? Kijk dan eens op de website van de De Sprookjescamping. Wij wensen iedereen alvast een hele fijne vakantie!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer vakantie baby

 • Top 10 kindvriendelijk vakantiepark

  De zoektocht naar een kindvriendelijk vakantiepark kan een behoorlijke uitdaging zijn The following two tabs change content below.BiografieLaatste Berichten Door Babystraatje.nl...

  Babystraatje.nl4 juni 2015
 • Vakantiepark in Nederland met kind

  De zoektocht naar een vakantiepark in Nederland voor met je kind kan behoorlijk lastig zijn The following two tabs change content...

  Babystraatje.nl4 juni 2015
 • Center Parcs met baby en hond

  Op vakantie met baby en hond kan best nog wel eens een uitdaging zijn The following two tabs change content below.BiografieLaatste...

  Babystraatje.nl4 juni 2015
 • Op vakantie met je gezin in Nederland? Hier kun je naartoe…

  Verre reizen zijn voorlopig nog niet mogelijk The following two tabs change content below.BiografieLaatste Berichten Door Babystraatje.nl Klik hier en lees...

  Babystraatje.nl4 juni 2015
 • Reizen met baby voor prachtige herinneringen

  Lijkt het je een mooi idee om te reizen met je baby? The following two tabs change content below.BiografieLaatste Berichten Door...

  Babystraatje.nl4 juni 2015