Connect
To Top

Mama Carmen: Review Pampers Baby-Dry Pants. Had ik het gemak van luierbroekjes maar eerder een kans gegeven…

Pampers, een veel gebruikt merk. Een merk dat zich blijft ontwikkelen en verbeteren ten opzichte van de behoeftes van onze mini’s. Voor Shay heb ik zo’n beetje elk merk luier gehad en geprobeerd. Vlak voordat ik het geluk kreeg om de maandbox van Pampers Baby-Dry Pants uit te proberen, was ik weer andere luiers aan het ’testen’. Shay lekte van de een op andere dag ’s nachts door. Iets wat eerder nog niet gebeurde.

Pampers Baby-Dry Pants

Pampers Baby-Dry Pants

Op Instagram vroeg ik wat rond om te kijken wat andere mama’s handig vonden in gebruik. Ik vind meningen en ervaringen van andere altijd erg interessant. Dat is ook een van de redenen waarom ik graag deze review aanpakte. Luiers of broekjes en welk merk? Van alle mogelijkheden kwamen Pampers het meest voor in de antwoorden, luiers of broekjes waren de meningen over verdeeld.

Zelf had ik eerder nog nooit luierbroekjes geprobeerd, ik dacht eigenlijk altijd dat ze onhandig waren. Laat ik daar eerst verder op in gaan, want dat vooroordeel moet de wereld uit geholpen worden. De Pampers Baby-Dry Pants zijn juist makkelijk aan te trekken, en uit gaan ze door simpelweg de zijkanten stuk te scheuren, piece of cake! Door de flexibele tailleband passen de broekjes zich aan op de bewegingen en zorgen hierdoor voor comfort en een goede pasvorm!

Vooral dat laatste is nogal een zoektocht bij ons, Shay heeft namelijk flinke billen! Daarbij houden de Baby-Dry Pants je baby tot 12 uur lang droog en bevatten ze 3 absorberende banen die helpen om vocht gelijkmatig te verdelen zodat de luier minder zwaar aanvoelt. Hierdoor heeft je beeb ook niet zo’n dikke luier tussen zijn benen hangen na de nacht, iets waar ik bij andere merken vaak tegen aan liep.

Pampers Baby-Dry Pants

Een dikke plus voor de Baby-Dry Pants!

Wij hebben de luiers getest en zijn meer dan tevreden! Als ik het gemak van luierbroekjes eerder een kans had gegeven had dat ons niet alleen strijd tijdens verschonen bespaard, maar ook tijd! Daarbij is Shay nu op een leeftijd dat ze deze luier zelf aan kan (wil en móet) doen, en dat gaat prima! Shay noemt het ‘onderbroek luiers’ en dat bracht me op het geweldige idee om deze luiers te gaan gebruiken om Shay zindelijk te krijgen.

Op deze manier had ze niet meer het idee een ‘echte’ luier aan te hebben, in haar belevenis waren het écht onderbroekjes. Voor haar werkte het prima, en mocht ze dan het toilet een keer niet halen dan had ze in ieder geval een luier om. Alleen ik kon door de goede absorbatie in de Pampers Baby-Dry Pants niet merken of ze daadwerkelijk élk plasje op de wc deed of dat ze in haar ‘onderbroek luier’ geplast had! Dat is natuurlijk een dikke plus voor de Baby-Dry Pants!

Pampers Baby-Dry Pants

Dit bevalt me erg goed

We zijn nog bezig met de zindelijkheidstraining van Shay maar thuis of ergens anders waar een toilet is draagt ze geen luier meer. ‘S nachts en in de auto bijvoorbeeld wel. Ik hoop dat de luiers die ik nu nog heb van Pampers Baby-Dry Pants de laatste luiers zijn die ik voor haar zal hebben, maar mocht dat niet het geval zijn zou ik geen andere luiers willen. Na deze ervaring met Pampers Baby-Dry Pants (die al te verkrijgen is vanaf maat 4) weet ik zeker dat ik voor Alessio vanaf maat 4 ook geen luiers met plakstrip meer ga gebruiken, dit bevalt me erg goed.

Pampers Baby-Dry Pants

Makkelijk online bestellen

De Pampers Baby-Dry Pants zijn onder andere te bestellen via wehkamp.nl, wat erg handig is! Niet alleen omdat er regelmatig een goede deal is, maar ook omdat je er niet mee door de stad hoeft te slepen. En als je net als ik er altijd op het laatste moment pas achter komt dat je bijna zonder luiers zit, is het hoogstwaarschijnlijk nog eerder in huis is als je besteld, dan dat je de deur uit gaat. Voor 23:00 uur besteld is morgen bezorgd (indien op voorraad) & je kunt zelf een dag en tijd kiezen voor bezorging! Where are you waiting for?

Liefs, Carmen en Shay!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Pampers en wehkamp. Daarnaast hebben wij Pampers Baby-Dry Pants luiers gekregen ter review.

1 Reactie

Meer Gastblogs