Connect
To Top

Mama Pien: Doei Fajah, hallo nagels! Wat zo geweldig leek aan het Killer Body dieet, blijkt nu alles behalve haalbaar…

Na een aantal weken onderuitgezakt op de bank te hebben gelegen, geveild door de griep en totaal uitgeput, nu dan eindelijk weer de energie om te bloggen. Wat eerst zo geweldig leek blijkt nu alles behalve haalbaar. Na de eerste weken Fajah Lourens haar Killer Body dieet gevolgd te hebben heb ik de handdoek in de ring gegooid.

Wat een uitputtingsslag

Ik heb echt een aantal weken nodig gehad om weer op energie te komen. Wat een uitputtingsslag dat Killer Body dieet. Niet haalbaar in combinatie met zindelijkheidstraining, een drukke baan en ook nog een gezellig sociaal leven. Nee dit is het gewoon niet voor mij. Inmiddels begonnen met de Fuck Fayah methode en geniet ik van heerlijke taartjes, broodjes, en alles wat Fajah verboden heeft. Life is too short!

Mijn kleine meid zindelijk

Wat daarentegen wel een vooruitgang is zijn mijn nagels. Ooit heb ik mijzelf beloofd een mooie set nagels aan te meten zodra mijn meid zindelijk is. En ja hoor na 3 weken lang het beddengoed continu in de wasmachine te hebben gehad is het nu dan eindelijk zover! Geen luiers, sudocrème, bepanthen, talkpoeder, billendoekjes of ander billenpoetsspul meer nodig. De wc heeft zijn intrede gedaan en wordt rijkelijk bezocht! Hallelujah! Wat heerlijk dit!

Brengt me gelijk naar het volgende dilemma; het openbare toilet. Naast het feit dat ze vies zijn is de tijd die we moeten wachten in de rij altijd erg spannend. Halen we het op tijd of niet? En dan heb je net dat er een oud vrouwtje, die eigenlijk terug in de luiers zou moeten, in de rij achter je heen en weer staat te wiebelen omdat zij ook nodig ‘moet’. Ja die laat je natuurlijk voor, die heeft waarschijnlijk geen reservebroek bij, wij wel. Ondertussen hebben wij in de rij een heel gesprek met mijn dochters poep of plas, dat die echt nog even moet wachten. Wonder boven wonder hebben we het tot nu toe op tijd kunnen redden.

Wat ben ik trots

Wat maakt mij het trots dat ze dit zo goed doet! Weer en mijlpaal bereikt! Beetje bij beetje is mijn peuter steeds minder peuter en steeds meer een grote meid. Vandaag begon ze erover (ze is twee) dat ze morgen naar de basisschool gaat. Snel uitgelegd dat dit nog heeeel lang zal duren. Zal toch wel altijd mijn kleine meissie blijven?

Meer Gastblogs