Connect
To Top

Mama Thirza: Ik werd uitgenodigd om langs te komen op de babyshower van Zwitsal

Door Babystraatje werd ik uitgenodigd om langs te komen op de babyshower van Zwitsal, zij zouden een nieuw product lanceren, namelijk Zwitsal luiers. En ja, ik ben ook een van die moeders die lades vol met Zwitsal producten heeft, dus deze invite sloeg ik natuurlijk niet af.

Zwitsal Conditioner

De laatste keer dat Zwitsal een nieuw product op de markt bracht kwam dat voor mij als een groot geschenk. Zij ontwikkelde de Zwitsal Conditioner en met een kind dat bij de geboorte langer haar had dan ik op m’n benen na een goede winter, was dit natuurlijk een musthave!

Zwitsal geur

Ik denk dat iedereen al vanaf jongs af aan bekend is met het merk, het bestaat tenslotte ook al 90 jaar! En hoe je er als baby lief mee verzorgd werd, wil je stiekem als volwassenen het liefst nog steeds zo’n Zwitsal geur over je lichaam verspreiden. Bij ons staat er dan ook een familie formaat in de douche. En die gaat op, snel op.

Bloggen voor Babystraatje.nl

Naast deze super leuke kans, mocht ik ook nog eens mijn partner of vriendin meenemen. En hoewel mijn vriend z’n lokken ook graag in de Zwitsal shampoo zet, koos ik er toch voor om een mede mama vriendin mee te nemen. Samen met onze kinderen gingen we op pad! Aangekomen bij het event werden we vriendelijk ontvangen. Overal stelde iedereen zich voor en zo heb ik ongeveer 10x mogen uitleggen dat ik geen hoofdredacteur ben, nee ik ben ook maar een simpele blogger maar wel voor Babystraatje.nl!

Buiten mijn verwachting

Er waren 2 professionele nanny’s aanwezig. Hier had ik onze kinderen in eerste instantie niet voor opgegeven. Ik had me voorgesteld dat het een soort presentatie zou zijn, waarbij wij op bankjes achter elkaar moesten gaan zitten. Maar toen de deuren opsloegen, was dit ver buiten mijn verwachtingen..

En zo besloten we dan toch om ons kroost af te geven. Het is natuurlijk niet heel makkelijk om je maïsbroodje met mozzarella en gegrilde paprika te eten met een baby op schoot. Maar voor ik vertel over deze fantastische lunch, het nieuwe kindje van Zwitsal werd onthult!

Zwitsal luiers

Als een echte typische babyshower werd er uit een grote doos een ballon getoverd. Is it a boy, or a girl?! … Nooo, It’s a diaper! Onderweg naar het event toe hebben we nog lopen speculeren wat het nieuwe product toch kon zijn. Een nieuwe zeep? Iets voor de ouders? Misschien wel een nieuwe geur? Maar aan luiers hadden we beide echt totaal niet gedacht! Een super leuk initiatief en absoluut de moeite waard om eens te proberen. Ik heb hem thuis gelijk uitgeprobeerd, daarover straks meer!

De lunch

Na deze verrassende onthulling werd de lunch opgediend. De gehele lunch was vegetarisch en hoe wel ik een echte vleeseter ben, heb ik het niet gemist! We kregen heerlijk toast met ei. En natuurlijk het maïsbroodje met mozzarella en paprika. Daarna kwam er nog bruin vloerbrood met humus boerenkool en wortel. En op het eind een heerlijk citroen mango kokos toetje.

Na het eten hebben we nog even lopen pronken met onze kinderen. Maar niet voor lang, want die waren door het vele spelen toch wel toe aan hun middagdutje. En omdat het netjes van 12:00 tot 13:30 uur duurde, konden we onze kinders thuis lekker op bed leggen.

Deze babyshower was geslaagd!

Deze babyshower was zeker geslaagd! Niet alleen de aankleding was leuk, het idee van de oppas, lunch en het product maakte de middag tot een geweldig geheel! En als kers op die citroentaart gingen we ook nog naar huis met een prachtige mand vol Zwitsal heerlijkheden!

Deze luiers zijn echt heel zacht

Uiteraard heb ik bij thuiskomst even een Zwitsal luier uitgeprobeerd. De maten zijn verkrijgbaar vanaf maat 1 tot en met 6. Noah Fay zit nu in maat 4 en we kregen een heel pak mee om uit te proberen. Wat je eigenlijk gelijk voelt in tegenstelling tot andere merken is dat deze luiers heel zacht aanvoelen. Maar echt heel zacht, als een kuikentje zeg maar…

De pasvorm is echt perfect en dat zeg ik niet om vet reclame te maken. Maar echt, menig maandverband zou een voorbeeld moeten nemen aan deze vleugels. En Zwitsal zou Zwitsal niet zijn als er niet ergens de bekende geur te ruiken was. Want wie wilt nou niet dat de poepluiers ineens veranderen in Zwitsal ruikende luiers.

Dan moet ik je lichtelijk teleurstellen, want deze luiers bevatten (gelukkig) geen parfum. Wel worden er bij elk pak Zwitsal geurballetjes geleverd, die kan je dan plaatsen waar je wilt. Tussen de luiers, in de la, bij de kleding, of van mij part stop je ze onder je kussen. Kunnen we fijn allemaal over onze Zwitsal baby’s dromen!

Meer Gastblogs