De nieuwe collectie van Hartendief - Babystraatje.nl

De nieuwe collectie van Hartendief. Voor een sprookjesachtige baby- en kinderkamer

De nieuwe collectie van Hartendief brengt een sprookjesachtige wereld tot leven. Met de nieuwe behangcirkels, magische wandlampen en bijpassende muurstickers is in een handomdraai een sfeervolle baby- en kinderkamer te creëren.

Wonder Wandlampen

Drie nieuwe magische wandlampen voegt Hartendief toe aan het assortiment. Overdag zijn de wonderlampen al ware blikvangers; maar ’s avonds wordt het helemaal bijzonder. Elke lamp heeft namelijk een verborgen geheim: als het licht aangaat, komt er een andere, sprookjesachtige wereld tevoorschijn.

Behangcirkels

De oorspronkelijk in aquarel geïllustreerde behangcirkels bestaan uit drie soorten: het ‘Witte Woud’, een verstilde illustratie van witte stammen op een blauwe ondergrond, ‘Dieren in het Bos’- waar een groep schattige dieren heerlijk slaapt bij het kampvuur en het ‘Regenwoud’, een spannend woud met wilde dieren en de vrolijke zoektocht naar meneer Kameleon.

Muurstickers

Het verhaal is compleet met een bijpassende muursticker vol herkenbare dieren van de andere producten. Laat Grote IJsbeer haar kleintje de lamp aan doen, of Zwaan Kleef Aan met haar sierlijke kroontje door de kamer zwemmen. Haasje Repje houdt met haar pootjes voorzichtig het lichtsnoer vast.


  

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Musthaves