Naïf introduceert een nieuwe no-nonsense skincare lijn voor vrouwen

Naïf introduceert een nieuwe no-nonsense skincare lijn voor vrouwen

In 2013 lanceerden de vaders Jochem Hes en Sjoerd Trompetter een natuurlijke verzorgingslijn voor de allerkleinsten. Wat bleek, ook veel vrouwen grepen graag naar de kinderproducten van Naïf. Daarom besloten de mannen de opgedane kennis en ervaring in te zetten voor de ontwikkeling van een no-nonsense skincare lijn voor vrouwen. De nieuwe lijn is inmiddels een feit, en sinds deze maand verkrijgbaar via de Naïf webshop.

No-nonsense Skincare

Naïf staat voor kwaliteit, transparantie en natuurlijke ingrediënten. De missie van het merk is om pure en kwalitatieve producten breed verkrijgbaar te maken. Bij Naïf houden we het zo simpel mogelijk. Zo bevatten Naïf producten geen minerale oliën, chemische conservering of harde chemicaliën. In plaats daarvan vormen natuurlijke ingrediënten als lijnzaadolie, avocado olie en lycosol (tomaat-extract) de basis binnen de lijn. De producten van Naïf doen wat ze beloven; ze verzorgen, reinigen en laten je stralen.

Productrange

Naïf introduceert een lijn met basisproducten voor iedere vrouw in drie categorieën; no-nonsense skincare, haircare en bodycare. De range bestaat uit de volgende producten: Nurturing Day Cream, Nurturing Night Cream, Cleansing Shower Gel, Nourishing Hand Cream, Purifying Bodyscrub, Softening Body Lotion, Nourishing Shampoo en Softening Conditioner.

Later dit jaar wordt daar een Moisturizing Cleanser en diverse gift sets aan toegevoegd. Alle Naïf producten zijn hypoallergeen, pH-huidneutraal en dermatologisch getest. Naïf staat voor pure kwaliteit en bevat alleen ingrediënten die de huid en haar echt nodig hebben.

Over Naïf

Less is more, maar alleen met de juiste werkzame ingrediënten. Exact wat Jochem Hes en Sjoerd Trompetter in 2013 dachten toen ze kinderen kregen. Er ging een wereld voor ze open, maar ze kwamen er ook achter dat er zelfs in babyverzorging schadelijke ingrediënten zaten. Niet echt de bedoeling.

Dus werd Naïf geboren: een betrouwbaar huidverzorgingsmerk voor baby’s en kinderen. Maar little brands grow up… dus een logische volgende stap was een vrouwenlijn. De naam Naïf werd gekozen, omdat de Nederlandse ondernemers hopen dat vrouwen straks weer naïef de winkel in kunnen lopen en niet verleid worden door valse beloftes.

De nieuwe lijn van Naïf is o.a. verkrijgbaar via de Naïf webshop.

Naïf Cleansing Shower Gel 200ML

Naïf Moisturizing Cleanser 200ML

Naïf Nourishing Hand Cream 75ML

Naïf Nourishing Shampoo 200ML

Naïf Nurturing Day Cream 50ML

Naïf Nurturing Night Cream 50ML

Naïf Purifying Body Scrub 150ML

Naïf Softening Body lotion 200ML

Naïf Softening Conditioner 200ML

Beeld credits: Jasper Abels

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Musthaves