Connect
To Top

De populairste baby trends van 2022

Welke gadgets en trends mag je niet missen voor je baby in 2022? Ieder jaar worden er tal van nieuwe, innovatieve producten gelanceerd op de markt om het jonge gezinnen met een baby zo gemakkelijk mogelijk te maken. Of een product daadwerkelijk past bij je baby is altijd afwachten, want iets wat prettig is voor de meeste baby’s, hoeft niet perse ook voor jouw baby fijn te zijn. Probeer daarom ook als het even kan te informeren bij vrienden hoe bepaalde gadgets bevallen. Misschien kun je het een keertje lenen om uit te proberen bij jouw baby – als het product zich daarvoor leent natuurlijk. In dit artikel kijken we naar de laatste baby trends: welke items zijn handig om in huis te hebben?

Baby trends van 2022

Welke trends moet je in 2022 uitproberen voor je baby?

Kan jouw baby soms moeilijk in slaap komen? Als jonge moeder kun je er moedeloos van worden. Heb jij al van alles geprobeerd, zoals het inbakeren van je baby, het gebruik van een speen, of het geluid van de witte golven uit een mp3 speler? Je baby kan onrustig zijn door darmkrampjes, door een hongerig gevoel, of hij heeft het te warm of te koud. Probeer te achterhalen waar het euvel ligt.

Tip 1. Help écht je baby van darmkrampen af

Een fijn nieuw product tegen darmkrampjes is de Windi Katheter. Deze zijn verkrijgbaar in een doos van 10 stuks en worden een klein stukje in de kringspier ingebracht. Het helpt direct om windjes vrij te laten komen en bevordert ook nog eens de stoelgang van je baby. Op deze manier help je jouw jonge baby bij een opgeblazen, pijnlijke buik – en slaapt je baby misschien wel heerlijk door vervolgens.

Tip 2. Wasbare luiers, de eco trend van 2022

Je zult het vanzelf zien dat steeds meer ouders kiezen voor wasbare luiers, te herkennen aan de kleurrijke broekjes. Een wasbare luier zorgt er namelijk voor dat de grote verspilling op gebied van wegwerpluiers een halt wordt toegeroepen. Maar dat niet alleen, je kindje wordt sneller zindelijk dankzij de wasbare luier en dát is de echte winst. Want zou het niet heerlijk zijn als jouw dreumes rond de tweede verjaardag zindelijk is, of eerder? De wasbare luier neemt een stukje comfort weg bij je kindje. Het voelt de nattigheid en wil snel verschoond worden. Kinderen doen hun behoefte naar mate zij dreumesen worden liever op een potje dan in de wasbare luier. En wat betreft ontlasting, de wasbare luier kent een wegwerp inlegger, zodat je niet zelf met ontlasting in de weer hoeft. Wasbare luiers zijn daarnaast ook nog eens goedkoper dan wegwerpluiers.

Tip 3. In slaap vallen met award-winning vibrerende onderlegger

Een uitermate handig gadget om heerlijk in slaap te vallen is de licht vibrerende matrasonderlegger van Munchkin Lulla-Vibe. Dit product heeft zelfs een award gewonnen! De Lulla-Vibe oogt als een ping pong bat, je weet wel, zo’n klein tafeltennis racket. Je plaatst de Lulla-Vibe met de brede kant onder het matras, waarbij je de grip laat uitsteken. Hier zit de bedieningsknop. Dankzij de lichte vibratie vallen baby’s uitermate snel in slaap. Er zit ook een timer op het apparaat, zodat je zelf de vibratie tijd kunt instellen.

Deze drie handige baby items vormen een ware trend dit jaar en zijn ook nog eens goed betaalbaar. Gewoon uitproberen dus!

Meer Musthaves