Connect
To Top

Neem tijd voor jezelf met een weekendje weg

Wil je er even tussenuit en helemaal tot jezelf komen? Misschien ben je nu in zwanger en wacht je in spanning op de bevalling. Als moeder heb je een fulltime-baan en het gezinsleven kan er wel eens flink inhakken. Kinderen uit bed halen, eten verzorgen, naar school brengen en weer in bed leggen. In de avonden ben je vaak uitgeteld van de lange dag. Denk eens echt aan jezelf en kom op adem in een van der Valk hotel. Lees snel verder om de faciliteiten te ontdekken.

Plan een weekend weg met wellness

Overnachten in een wellnesshotel

Echt ontspannen doe je in een hotel met wellness. Bij van de Valk heb je keuze uit tientallen wellness-hotels verspreid over heel Nederland. Per hotel verschilt het welke wellness faciliteiten ze aanbieden. Zo trek je baantjes in het verwarmde zwembad en word je helemaal zen na een rustgevende massage. In sommige hotels zijn er infrarood sauna’s aanwezig waar jouw spieren goed worden verwarmd, zodat afvalstoffen beter worden afgevoerd. Ook zijn er gezichts- en lichaamsbehandelingen die je kunt reserveren om jezelf een oppepper te geven. Ben je wel iemand die graag in beweging is? Naast baantjes trekken kun je ook gebruik maken van de fitness.

Mommy en daddy to be arrangement

Speciaal voor de aanstaande moeders en vaders heeft van der Valk Assen een arrangement voor de lichamelijke en geestelijke ontspanning. Zo kunnen jullie nog even met z’n tweetjes genieten, voordat de kleine eraan komt. Het arrangement begint met een ontspanningsmassage en daarna gaan jullie allebei floaten. Tijdens een floatsessie drijf je gewichtloos rond. Zo ervaart je kleintje het ook in de baarmoeder! Een prachtige en bijzondere ervaring. Het arrangement wordt afgesloten met een heerlijke uitgebreide high tea. Dit arrangement is ook alleen voor moeders beschikbaar.

Uitwaaien aan zee

Wist je dat de zee een ontspannende werking heeft op lichaam en geest? Als je langs de zee loopt met je voeten in het water, dan geeft dat toch het ultieme vakantiegevoel? Als je een paar dagen naar zee wilt gaan, dan ben je voor een hotel aan zee bij van der Valk aan het juiste adres. Natuurlijk is een hotel aan zee ook het juiste ingrediënt voor een romantisch weekendje weg. Bij van der Valk geniet je van het heerlijke eten, het bubbelen in het bubbelbad en de prachtige omgeving. Tip: Op de website staan geregeld aanbiedingen voor een nachtje of weekendje weg naar zee.

Met wie ga jij naar van der Valk?

Weet jij al met wie je een paar dagen heerlijk gaat ontspannen in een van der Valk hotel? Ga je samen met je partner of met je vriendin of moeder? Wat je ook van plan bent, van der Valk heet je altijd van harte welkom in een van de hotels! Van der Valk is al jaren een van de luxere hotelketens met hotels op locaties in heel Nederland. Word uitgerust wakker met een uitgebreid ontbijtbuffet en laat je lekker in de watten leggen. Tot snel bij van der Valk!

Meer Musthaves