Connect
To Top

Dit zijn de 5 échte Mommy to be Musthaves!

Vanaf het moment dat je zwanger bent, komt er behoorlijk veel op je af. Denk aan veel adviezen en tips van moeders die jou vertellen welke spullen je echt in huis moet halen. Maar wat zijn die spullen dan? Wat mag je echt niet vergeten op je verlanglijst als je zwanger bent? Wij zetten de belangrijkste Mommy to be Musthaves voor je op een rij.

#1 Leesvoer

Tips en adviezen van moeders zijn altijd welkom. Als je straks verlof krijgt, heb je ook veel tijd om je in te lezen over het moederschap. Bespaar op kosten van nieuwe boeken door boeken te lenen bij je bevriende moeders. Even lief aankijken dus.

#2 De kinderwagen

Dit is bijna net zo’n lastige bevalling als die van je baby, want er zijn zoveel merken, soorten, kleuren in verschillende prijzen. De keuze voor een kinderwagen is voor iedere ouder persoonlijk. Oriënteer je daarom allereerst op internet en baseer je keuze op de prijs en eventuele klantbeoordelingen.

#3 Zwangerschapskleding

Als je zwanger bent wil je het liefst de hele dag en nacht comfortabele zwangerschapskleding dragen, maar je wilt er natuurlijk wel leuk op staan. Een voedingsbh is het item bij uitstek dat vooral goed moet zitten en is ontworpen, zodat je makkelijk borstvoeding kunt geven.

Normaal gesproken draag je de voedingsbh als je daadwerkelijk borstvoeding geeft. Toch zijn er steeds meer zwangere vrouwen die comfort bovenaan hun lijstje hebben staan en geen normale beha dragen tijdens de zwangerschap. Waar een normale bh de borsten kan afknellen, rekt een (niet gevormde) voedingsbeha mee en vormt zich naar je lichaam.

Niet voorgevormde voedingsbh Aditi

Deze charmante voedingsbh, zonder beugels en niet voorgevormde cups is in 2 kleuren verkrijgbaar. De onderzijde van de cups biedt extra ondersteuning voor een optimaal draagcomfort.

Voorgevormde voedingsbh Juno

Deze voedingsbh zonder beugel heeft voorgevormde cups. De cups kunnen worden losgemaakt om je baby makkelijk te voeden.

#4 Nachtkleding tijdens de zwangerschap

Als je zwanger bent kan het zijn dat je slechter slaapt. Geen houding ligt lekker en je ligt nachten wakker. De juiste nachtkleding is daarom een belangrijk item voor in je garderobe. Aan welke nachtkleding moet je denken? Aan een pyjama. Een pyjama is het item bij uitstek dat zowel comfortabel als luchtig aanvoelt tijdens het slapen. Wist je bovendien dat meer als de helft van de mannen een pyjama leuk vindt staan bij zijn zwangere vriendin of vrouw. Waarom? Omdat het er schattig uitziet.

Pyjama zwangerschapsshort

Ideaal tijdens je zwangerschap is dit shortje dat is uitgevoerd in een vrolijke bloemenprint en biedt voldoende ruimte en ondersteuning voor je zwangere buik.
 

Lange mouwen zwangerschapspyjamashirt

Dit shirt met lange mouwen met een ronde hals is perfect voor jouw zwangere buik! Gemaakt van een soepele, zachte stof voor extra comfort.

#5 Luiers

Luiers kun je nooit genoeg hebben, dus zorg ervoor dat je deze alvast volop inslaat. Als je de aanbiedingen wekelijks in de gaten houdt, bespaar je behoorlijk wat geld!

#BabystraatjeAd

Meer wat regelen