Connect
To Top

Kleed je warm aan met een nieuwe Noppies winterjas

De herfst is in volle gang! Dit is het seizoen om er op uit te gaan en om allerlei leuke buitenactiviteiten te doen. Denk hierbij aan het maken van een mooie boswandeling, waarbij je de prachtige kleuren van alle bomen kunt bewonderen. Begin oktober mochten we nog even genieten van de zonnige nazomer met temperaturen oplopend tot 23 graden. De komende weken zal het buiten helaas steeds kouder en natter worden. Zorg daarom dat jij je goed inpakt met een warme, comfortabele positie winterjas van Noppies. Lees snel verder om de nieuwste najaarscollectie te ontdekken.

Positie winterjassen Noppies 2019

Waarom een positiejas aanschaffen?

Ben je meer dan 30 weken zwanger, dan is de kans aanwezig dat je jouw huidige winterjas niet meer dicht krijgt. Op zich geen probleem als het zonnetje schijnt, maar in de ochtenden is dit behoorlijk fris. Je zult dan snel op zoek gaan naar een positiejas die ook wel zwangerschapsjas wordt genoemd. Het voordeel van een positiejas is dat je zwangere buik er gewoon in past.

Noppies positie winterjassen collectie 2019

Noppies positie winterjassen collectie 201

Noppies positie winterjassen collectie 201

Winterjas Anna 3-in-1

De 3-in-1-winterjas Anna is een goede investering, omdat je deze jas tijdens en na de zwangerschap prima kunt dragen. Door het tussenstuk en de twee ritsen, kun je de jas heel goed dragen als je jouw kindje op je buik draagt in een draagzak- of doek. Ligt je baby in de kinderwagen, dan kun je het tussenstuk verwijderen en is het een normale winterjas. Dit is toch ontzettend handig? Naast het feit dat de jas een afritsbaar tussenstuk heeft, is het ook mogelijk om de bontkraag of de capuchon eraf te halen.

Positiejassen Noppies najaar 2019

Positiejassen Noppies najaar 2019

Noppies positie winterjassen collectie 201

Op die manier kun je de winterjas helemaal samenstellen zoals jij graag wilt. De jas is van 100% polyester gemaakt en is in de kleuren nachtblauw of grijsgroen te krijgen. Veel vrouwen zullen het jammer vinden dat deze jas niet verkrijgbaar is in het zwart, omdat zwart een makkelijkere kleur is om te combineren met je outfit.

Winterjas Selma

Winterjas Selma is een gewatteerde positiejas die is gemaakt van 100% polyester. De jas heeft twee goed afsluitbare zakken, die uitstekend van pas komen als het koud is. De jas gaat dicht met een rits en is verkrijgbaar in de kleuren pijnboom-groen en zwart.

Positie winterjassen Noppies 2019

Positiejassen Noppies najaar 2019

Positie winterjassen Noppies 2019

Winterjas Malin 2-in-1

Deze waterafstotende jas heeft een capuchon met een afneembare kraag van imitatiebont. De jas zit erg comfortabel, is lekker warm en staat ook nog eens supervrouwelijk. Deze jas sluit mooi aan en heeft ook alle ruimte voor je zwangere buik. Hiermee kom je in ieder geval warm de winter door.

Noppies positie winterjassen collectie 201

Positiejassen Noppies najaar 2019

Positiejassen Noppies najaar 2019

Meer jassen

Noppies heeft nog een aantal mooie positie winterjassen in het assortiment, dus neem vooral een kijkje! Noppies biedt positiekleding voor alle fasen van de zwangerschap, maar ook kleding die erg handig is als je borstvoeding geeft.

The following two tabs change content below.

Meer zwangerschapskleding