Connect
To Top

Musthaves: 3 x Zwitsal kraamcadeaus

Kraamcadeaus! Het is zo leuk om te geven bij een geboorte. En dan het liefst zo origineel mogelijk. Want ja, het is gewoon een heel bijzonder moment. Als je online rond kijkt is er heel veel keuze en genoeg te vinden. Meer dan genoeg! En stuk voor stuk allemaal zo leuk!

Ben je zwanger? Oehhh… dan zou ik ook alvast maar uitkijken naar al die leuke kraamcadeaus! Ben je opzoek naar super leuke kraamcadeaus? Kijk dan zeker even verder! We kwamen hier namelijk terecht bij Zwitsal. Want ook Zwitsal heeft gedacht aan hele leuke kraamcadeautjes. Wist je dat er sinds kort drie Zwitsal kraamcadeaus zijn toevoegt aan de webshop van wehkamp? We stellen ze graag even aan je voor.

Zwitsal Starterset Cadeaupakket met Mutsje
Dit leuke geschenkset bestaat uit een lief klein mutsje. Gemaakt van katoen en hoge kwaliteit. Daarnaast bevat dit kraamcadeau Zwitsal zeepvrije wasgel. Deze wasgel is geschikt voor het huidje en het gezichtje en 100% zeepvrij. Ook Zwitsal bodylotion is toegevoegd aan dit geschenkset. Fijne bodylotion voor het babyhuidje.
Zwitsal Starterset Cadeaupakket met Mutsje

Zwitsal Cadeaupakket met Rompertje
Dit kraamcadeau heeft zo lief rompertje! De oranje Zwitsal kleur is doorgevoerd in het geheel. Daarnaast bevat dit cadeaupakket Zwitsal shampoo voor de haartjes, Zwitsal schuimbad helemaal zeepvrij en Zwitsal zachte crème voor een soepele en zachte babyhuid.

Zwitsal Cadeaupakket met Rompertje

Zwitsal Starterset Cadeaupakket Met Hydrofiele Luier
Dit is vooral een heel handig kraamcadeau. Het bevat naast de hydrofiele luier (60 cm x 60 cm) ook een baby hydrofiel washandje (15 cm x 21 cm). Verder ook Zwitsal zeepvrije wascrème, Zwitsal zachte crème tube en Zwitsal anti-prik shampoo. Zwitsal Starterset Cadeaupakket Met Hydrofiele Luier

2 Reacties

Meer Blog