Connect
To Top

Lily-Balou brengt deze winter het kinderbos tot leven

Niets is leuker dan tijdens de koude wintermaanden warm ingeduffeld een wandeling te maken in het bos. Lily-Balou, het Antwerpse modelabel voor kinderen, brengt deze winter het bos maar al te graag tot leven. Betover jouw kroost en neem hen mee naar de wonderlijke wereld die Lily-Balou creëert.

Lily-Balou brengt deze winter het kinderbos tot leven 1

Kleurenpracht
Dennengroen en kaneelbruin; het zijn maar enkele kleuren die je terugvindt in de wintercollectie van Lily-Balou. Vul dit aan met de tinten van warm burgundy, fel oranje, zacht goud en midnight blue en je krijgt een bosrijk kleurenpallet. Stoere hemdjes, zwierige rokjes, schattige kruippakjes of heerlijk zachte velours broekjes, gecombineerd met een warme hoody of sweater en je kleine uk is klaar voor de boswandeling van zijn leven.

Vernieuwende jacquard
De Belgische collectie van Anne De Smedt blijft ons verrassen: zo werd er voor deze wonderlijke wintercollectie voor het eerst gewerkt met jacquards. De ingebreide fantasieën in de kleur dennengroen en diepblauw versmelten vlekkeloos in de collectie vol natuurtinten.

Oh deer!
Laat je dochtertje samen met de herten rondjes draaien in een modieus jersey jurkje of breng je zoon aan het dansen met de uil en de vos gekleed in een coole rolkraagtrui; de schattige figuurtjes van de vos, de uil en het hert brengen een gezellige drukte in het bos en zorgen gegarandeerd voor een bont gezelschap in de kleerkast van je spruit!

Hide & seek
Laten we ons vermommen als cowboy en indiaan en samen met de dieren verstoppertje spelen tussen de bomen. Lily-Balou maakt het bosspel voor jouw kinderen compleet samen met de stoere cowboys en de kleurrijke indianen. De verenpracht van de indiaan en het paard en de buffel van de cowboy zorgen tegelijk voor een zacht en stoer cachet in de collectie.

Het is duidelijk, het Antwerpse label is er opnieuw in geslaagd om kinderen kind te laten zijn in deze betoverende wintercollectie!

Lily-Balou wordt verkocht in België en Europa en is online te verkrijgen via een eigen webshop. Elke collectie bevat kleding voor baby’s, jongens & meisjes van maat 56 tot en met 128.

Lily-Balou brengt deze winter het kinderbos tot leven 2
Lily-Balou brengt deze winter het kinderbos tot leven 4
Lily-Balou brengt deze winter het kinderbos tot leven 3
Lily-Balou brengt deze winter het kinderbos tot leven
Lily-Balou brengt deze winter het kinderbos tot leven 5
Lily-Balou brengt deze winter het kinderbos tot leven 10
Lily-Balou brengt deze winter het kinderbos tot leven 6
Lily-Balou brengt deze winter het kinderbos tot leven 11
Lily-Balou brengt deze winter het kinderbos tot leven 12
Lily-Balou brengt deze winter het kinderbos tot leven 7
Lily-Balou brengt deze winter het kinderbos tot leven 8

Meer Blog