Connect
To Top

Nieuw van BAMBAM: Stapelkubussen, een telraam en blokkendoos

Een kraamvisite, eerste verjaardag of misschien wel een babyshower. Het is niet altijd even makkelijk een leuk en passend cadeautje te vinden voor een baby, dreumes of peuter. Gelukkig kunnen we al ruim 22 jaar vertrouwen op het baby- en kindermerk BAMBAM. En met de nieuwe stapelkubussen, het telraam of de blokkendoos, zit je altijd goed. Met deze producten stimuleert BAMBAM het spelen én leren voor de allerkleinsten.

Bam Bam

Tijdloos en hip
Er zijn talloze redenen te bedenken waarom je in een babywinkel met de handen in het haar staat. Is het voor een jongen of een meisje? Wat is de smaak van de aanstaande ouders? Welke kleur heeft het babykamertje? En waar heeft het gezin écht iets aan? BAMBAM neemt steevast al deze vragen mee bij het ontwerpen en op de markt brengen van nieuwe producten. Dit resulteert al meer dan twee decennia in een tijdloze collectie. Maar ondanks dat tijdloos een belangrijke rol speelt bij BAMBAM, gaat het merk ook met de laatste trends mee. Neem de nieuwste producten die allemaal inspelen op de houttrend, maar dan wel gecombineerd met het zo voor BAMBAM kenmerkende wit met zilver. Drie authentieke producten in een eigentijds jasje!

Leerzaam en decoratief
De nieuwe producten richten zich alle drie op de ontwikkeling van het kindje. Zo rond de anderhalf jaar tot een jaar of drie vinden kindjes het heel leuk om te stapelen (en vooral om alles weer om te gooien!) of om vormen te ontdekken. Ook tellen op een telraam is bij vele kleine aankomende wiskundewondertjes favoriet. Leerzaam speelgoed dus! Een fijne bijkomstigheid van deze producten is dat ze ook leuk zijn als er niet mee gespeeld wordt. De stapelkubussen staan opgestapeld erg decoratief in menig kinderkamer. Maak ouders én kind blij met dit leerzame en prachtige speelgoed van BAMBAM.

Benieuwd naar de stapelkubus (Nesting Blocks), de blokkendoos (Block Box) en het telraam (Count me in Abacus)? Kijk dan even voor de verkooppunten op www.bambam.nl.

Nieuw van BAMBAM Stapelkubussen, een telraam en blokkendoos 2

Nieuw van BAMBAM Stapelkubussen, een telraam en blokkendoos
Nieuw van BAMBAM Stapelkubussen, een telraam en blokkendoos 3

Meer Blog