Connect
To Top

De nieuwe geboortepostzegel van PostNL

Geboortekaartjes versturen is natuurlijk dubbel zo leuk als je dit met de speciale PostNL geboortepostzegel kunt doen. Een postzegel met een ooievaar afgebeeld op een blauwe achtergrond. Het is de welbekende geboortepostzegel van PostNL. Misschien heb je de postzegel zelf als eens gebruikt of op een geboortekaartje voorbij zien komen. Een geboortepostzegel maakt het net even extra compleet.

Geboortezegel

De ooievaar maakt sinds deze maand plaats voor een nieuwe hippe geboortepostzegel. PostNL heeft afgelopen week namelijk het nieuwe ontwerp onthult op de Negenmaandenbeurs. Papa Jim Bakkum mocht samen met de ontwerpster, de nieuwe zegel onthullen in het bijzijn van vele (aanstaande) moeders en vaders. PostNL heeft hiervoor het beste moment uitgezocht. Want een betere plek voor deze bijzondere onthulling is er eigenlijk niet.

Eerlijk is eerlijk, de geboortepostzegel is er zeker mooier op geworden! Lekker hip, vrolijk en eenvoudig. Zo staan er verschillende roze en blauwe icoontjes op afgebeeld van onder andere een kinderwagen, hobbelpaard, babyfles en een rammelaar. PostNL veranderd zo af en toe eens het ontwerp van zo’n postzegel. Vooral om lekker bij de tijd te blijven. De oude ooievaar zegel was alweer 18 jaar oud. Tijd dus voor een nieuwe.

De ontwerpster van de nieuwe geboortepostzegel is Marenthe Otten. Ze heeft al tal van mooie ontwerpen gemaakt. Als we even rondsnuffelen zie we dat ze al aardig wat leuke dingen heeft gemaakt. Toen zij voor het eerst mama was geworden, zocht ze een leuk geboortekaartje. Na lang zoeken kon ze die alleen niet vinden. Ze besloot daarom om zelf iets te ontwerpen. Het bleef niet bij dat ene kaartje. Het werden er meer en meer en daar ontstond een hele collectie. En het leuke is, je kunt ze bestellen op haar website Popje.com. En vanaf nu dus ook versturen met haar eigen geboortepostzegel!

Geboortezegel postnl

Wil jij ook die super hippe geboortepostzegels op je geboortekaartjes plakken? De nieuwe geboortepostzegel is vanaf nu verkrijgbaar in diverse winkels en online webshops. Leuk he!

Bron: PostNL en Popje.com

Meer Blog