Connect
To Top

4NaturalKids heeft zachte babyitems van biologisch katoen

4NaturalKids is een hip merk dat in 2014 is opgezet door Arlette Dijkstra en haar familie. Arlette is zelf babymassage docente en heeft daardoor veel ervaring met baby’s en ouders. En als kers op de taart heeft ze zelf twee jongen kinderen. Vanuit deze basis heeft ze haar eigen label 4NaturalKids opgezet. Hierbij is volledig vanuit de klant gedacht en dat zie je terug in al haar ontwerpen.

4NaturalKids heeft zachte babyitems van biologisch katoen 2

Speendoek met design print ‘In de woestijn’
Het speendoekje van 4NaturalKids is multifunctioneel. Door deze te gebruiken in combinatie met een speen, raakt je baby de speen minder snel kwijt. Ook is dit doekje heerlijk om mee te knuffelen door de zachte stof. Daarnaast is dit doekje te gebruiken als slabbe tegen het kwijlen of spugen van je baby.

Off White met printje ‘In de woestijn’
Een badcape is onmisbaar tijdens de eerste periode waarin een baby vaak in bad gaat. De traditionele bacapes zijn meestal vierkant en na drie maanden vaak al te klein. Arlette heeft daarom een unieke badcape ontworpen die geschikt is van 0 tot junior, super praktisch en duurzaam. Gemaakt met 100% biologisch katoen. De badcape is extra lang zodat je hem op meerdere manieren kunt gebruiken en hij meegroeit met je kind. Je kunt de badcape gebruiken als handdoek en/of wikkeldoek.

4NaturalKids heeft zachte babyitems van biologisch katoen

Kruikenzak
Pasgeboren baby’s kunnen zichzelf nog niet goed warm houden. De eerste weken gebruik je daarom een kruik. De kruikenzak van biologisch katoen van 4NaturalKids is geschikt voor de aluminium kruik. De kruikenzak is beschikbaar in verschillende kleuren.

Bijtring met knuffeltje
De bijtring met knuffeltje in de kleur oud roze van 4NaturalKids is gemaakt van natuurlijke materialen. De ring is van onbewerkt esdoorn hout en het knuffeltje van biologisch katoen. Allebei vrij van giftige stoffen. Baby’s kunnen dus naar hartenlust kauwen, sabbelen en knuffelen! De bijtring is beschikbaar in de kleuren “Cloud Blue” & “Dusty Pink” & “Off white”.

Alle 4NaturalKids producten zijn verkrijgbaar bij de webshop van Ikbenzomooi.nl

 

4NaturalKids heeft zachte babyitems van biologisch katoen 3

Meer Blog