Connect
To Top

BlondieBeautyFashion Vlog: 24 weken zwanger, de nieuwe kinderwagen, een bezoekje aan de verloskundige en meer

Leuk! Carien geeft in haar vlog weer een nieuwe zwangerschapsupdate. Ze is voor de eerste keer zwanger en heeft daarnaast haar eigen blog op BlondieBeautyFashion.nl.

Accepteer statistieken, marketing cookies om deze video te bekijken.

Alles gaat goed en inmiddels is ze 24 weken zwanger. Een grote bijzondere mijlpaal voor Carien. Er zijn ook weer wat nieuwe aankopen gedaan. Dit keer een nieuwe kinderwagen van Joolz. Niet nieuw, maar tweedehands! Via Marktplaats.

De volgende missie is de babykamer! Daar kon Carien nog niet eerder mee beginnen omdat er geen vervoer was voor de spulletjes en de opslagruimte nog bommetje vol stond. Maaar! Er kan nu gestart worden. In deze 24e week is de babykamer voor Carien zeker ook een must!

Ook in deze vlog vertelt Carien over haar buikklachten. Ze heeft vaak door lactose intolerantie last van haar darmen. Dat houd in dat je heftig kunt reageren op melkproducten. Nu ze zwanger is speelt dit ook even mee.

Er is ook een bezoekje aan de verloskundige gebracht. Dit keer ging haar moeder mee die dit super leuk vond. Vroeger ging alles anders dan nu en daarom was het extra leuk. De groei van de baarmoeder gaat erg goed, haar bloeddruk is oke en eigenlijk was de rest ook helemaal top! Carien had ook wat vragen aan de verloskundige. Onder andere over positiekleding, verlof en meer.

Verder vertelt Carien over haar eerste zwangerschapsgym, hoe het verder met haar gaat en natuurlijk weer even een buikkiekje! Kijk je mee naar haar vlog over 24 weken zwanger?

Meer Blog