Connect
To Top

BlondieBeautyFashion Vlog: Carien is 22 weken zwanger en vertelt over haar 20 weken echo

Tijd voor een nieuwe wekelijkse vlog van Carien. Ze is voor de eerste keer zwanger en heeft daarnaast haar eigen blog op BlondieBeautyFashion.nl.

Carien is inmiddels 22 weken zwanger en heeft ook haar 20 echo gehad. Dat was super spannend en meteen ook een grote opluchting. Alles was namelijk na de check gelukkig helemaal goed! Carien was voornamelijk erg benieuwd hoe het met groei van de kleine baby ging omdat ze de laatste tijd zo ziek was. In een eerdere vlog vertelde ze daar meer over. Het is nu wachten op de 30 weken echo.

Carien gebruikt daarnaast een nieuw product. Massage lotion voor striae. Een aanrader en super fijn! Ook is Carien weer wat meer aangekomen. De kleine is al flink aan het groeien en haar buik begint met de week groter te worden. Verder vertelt Carien hoe ze zich op dit moment voelt en hoe het met haar gaat.

Eerder plaatste Carien trouwens ook nog een ander filmpje over haar maxi dress. Daarin laat ze zes verschillende manieren zien waarop zij haar maxi dress draagt nu ze zwanger is. Een super leuke inspiratie tip! Kijk je mee?

Accepteer statistieken, marketing cookies om deze video te bekijken.

Meer Blog