Connect
To Top

BlondieBeautyFashion Vlog: Carien is 27 weken zwanger

Tijd voor weer een nieuwe zwangerschapsvlog! In haar wekelijkse vlogs vertelt Carien hoe het met haar zwangerschap gaat. Wat gaat de tijd toch snel! Inmiddels is Carien alweer 27 weken zwanger.

Accepteer statistieken, marketing cookies om deze video te bekijken.

Vorige week heeft Carien een voorlichtingsavond gehad van de verloskundige. Dit gaat vooral over de bevalling. Je krijgt daar praktische tips als ‘wanneer je moet bellen’ als het moment is aangebroken. Het is goed om naar zo’n avond toe te gaan. Je krijgt daar vooral handige informatie.

Gelukkig gaat het goed met Carien. Er zijn wel wat kleine dingetjes die je zoal als zwangere kunt krijgen. Rugpijn, moeheid en haar buik die steeds groter aan het worden is. Zo kan een werkdag best zwaar zijn. Haar buik komt steeds strakker te staan waardoor ze last heeft van een soort trekkerigheids gevoel. Hoe ze dit heeft weten te verzachten vertelt ze in haar vlog met een aantal handige tips en maniertjes zoals haar keuze op bepaalde zwangerschapsbroeken.

Carien is verder op kraamvisite geweest bij haar nicht. Daar kreeg ze een aantal boeken vol met informatie en handige tips. Ook aan de babykamer wordt hard gewerkt. Er moet nog wel het één en ander gebeuren maar het gaat de goede kant op.

Verder vertelt ze meer over haar zwangerschapsgym, een babyshower, het inschrijven van een kinderdagverblijf, geboortekaartjes, nesteldrang en natuurlijk weer een buikkiekje. Benieuwd naar haar vlog? Kijk dan zeker even mee. Leuke aanrader!

Meer Blog