Connect
To Top

BlondieBeautyFashion Vlog: De shoplog van Carien en haar aanstaande baby

Vorige week deelde we de eerste vlog van Carien. Ze heeft haar eigen blog BlondieBeautyFashion.nl en is voor de eerste keer zwanger. Carien vertelt in haar vlogs alles over haar zwangerschap.

Dit keer een shoplog vlog! Carien heeft namelijk bij de Primark wat inkopen gedaan. Vooral voor de baby, maar ook een aantal leuke dingen voor haarzelf.

Carien laat in deze shoplog haar nieuwe zonnebril zien. Ook een nieuwe jas die goed past bij haar zwangere buik. Een spijkerjack zonder mouwen. Een lange grijze rok en een handige zwangerschapsbeha. Als aanstaande moeder ben je eigenlijk vaak aan het zoeken naar outfits die je goed kan dragen tijdens en na de zwangerschap.

Voor de kleine heeft Carien ook heel veel leuks bij elkaar gezocht. Een schattig kledingsetje bestaande uit een super leuk beertjes pakje, slabbetje, rompertje en mutsje. Daarbij nog een zelfde soort kledingsetje maar dan met super leuke autoprints. Uitgekozen door de aanstaande papa! Verder twee stoere spijkerbroekjes een truitje, schoentjes en meer. Echt allemaal super schattige babyitems! Verder geeft Carien ook een slimme tip die ze kreeg van een collega. Kijk je weer meer naar haar vlog?

Meer Blog