Connect
To Top

Borstvoeding en werken kan mamavriendelijk met de BtoB borstkolf

Wist je dat moeders tegenwoordig steeds langer borstvoeding geven? En wist je dat de grootste reden om te stoppen met borstvoeding door het werk komt? Kolven is de beste oplossing! Difrax vroeg 10 moeders naar hun ervaringen met de BtoB borstkolf en kreeg als eindoordeel een 8.

borstvoeding met difrax 2

Borstvoeding tijdens het werken
Borstvoeding is de beste start voor je baby. In Nederland begint ruim 80% met het geven van borstvoeding. Ook gaan moeders daar steeds langer mee door volgens de laatste peilingen van TNO. Veel moeders stoppen meestal met het geven van borstvoeding wanneer ze na hun zwangerschapsverlof weer aan het werk gaan. De belangrijkste reden om te stoppen met borstvoeding is omdat ze zich niet prettig voelen tijdens het kolven . Met de borsten ontbloot, afgezonderd in een kantoorruimte of een kolf die een hoop lawaai maakt. Het zorgt ervoor dat vrouwen zichzelf een melkkoe voelen. Difrax ontwikkelde juist daarom ’s werelds eerste écht mama-vriendelijke kolf. Deze kolf stelt moeders in staat net zo lang borstvoeding te geven als ze zelf willen.

Mama-vriendelijk kolven
De BtoB kolf met S-fles zet de moeder naast zich neer met de schelp onder haar BH geplaatst. Hierdoor kan ze gewoon haar kleding aanhouden en hoeft ze zelfs haar bovenlijf niet te ontbloten. De moeder kan onopvallend kolven en ze heeft haar handen vrij. De BtoB kolf is zo discreet dat er niet eens een afgesloten ruimte voor nodig is. Bovendien werkt hij zowel op netstroom als op batterijen. Makkelijk voor onderweg of als er geen stopcontact in de buurt is. Meer weten? Kijk dan eens op deze website van Difrax.

borstvoeding met difrax

Meer Blog