Connect
To Top

De Kraamfeestwinkel: alles voor een kraamfeest of babyshower

De geboorte van een kindje is voor vrijwel iedereen het grootste feest dat ze ooit zullen vieren. Geen wonder dat je dit nieuws dan ook van de daken wilt schreeuwen! Je stuurt een geboortekaartje, kleedt het geheel aan met feestelijke slingers en regelt een gezellige traktatie voor de kraamvisite. De Kraamfeestwinkel heeft allerlei ideeën en originele producten om een geboorte nog mooier te maken.

De Kraamfeestwinkel heeft alles voor een babyshower of kraamfeest

Van aankleding tot babybonbon
We eten beschuit met muisjes, sturen geboortekaartjes en plaatsen een ooievaar in de tuin. Maar er is meer dan alleen beschuit met muisjes. Bij de Kraamfeestwinkel vind je traktaties voor het kraambezoek die veel origineler zijn dan de standaard beschuit met muisjes. Heerlijke geboorte chocolades of snoepgoed zijn leuker en makkelijker om aan je kraambezoek te serveren! Maar ook kun je zelf een traktatieschaal samenstellen met de inhoud die jij wenst. Ballonnen, pompoms en slingers maken de styling helemaal af. Of wat te denken van champagneglazen met de naam van de baby, compleet met luxe lintjes om een welkomstdrankje in te serveren? Uiteraard is alles verkrijgbaar in de kleuren roze en blauw. In de webwinkel kan er zelfs op blauw en roze worden gezocht om het vinden van een passend product extra makkelijk te maken.

Trakteren!
Naast de traktaties voor de kraamvisite en de aankleding van het huis is het ook leuk om te trakteren op je werk. Dit kun je bijvoorbeeld doen met een originele traktatieschaal. Deze schalen zijn er in het blauw en roze en zijn geheel naar wens samen te stellen. Als grote broer of grote zus is het natuurlijk ook geweldig om op school te trakteren en in de klas te vertellen dat je een broertje of zusje hebt gekregen. Wat dacht je van heerlijke chocolaatjes, zoals chocolade Nijntjes of geboorteflikken. Dat zijn chocolaatjes met muisjes erop. Zo trakteer je toch iets met muisjes voor de traditie, alleen dan in een hipper jasje!

De Kraamfeestwinkel heeft alles voor een babyshower of kraamfeest 3
Babyshowers en kraamfeesten
Voorzichtig maakt Nederland kennis met babyshowers en kraamfeesten. Een babyshower wordt voor de zwangere (door haar vriendinnen) als verrassing gegeven en een kraamfeest is een verzameling van alle kraamvisite op één dag. Zoals we verjaardagen aankleden met taarten, slingers en ballonnen, vragen babyshowers en kraamfeesten uiteraard ook om een geheel eigen aankleding. En daarvoor klop je ook bij de Kraamfeestwinkel aan. Wil je wat inspiratie opdoen om een feest te organiseren? Bekijk dan wat voorbeelden en ideeën van de Kraamfeestwinkel.

Over de Kraamfeestwinkel
De Kraamfeestwinkel is sinds 2013 online actief. Het is een initiatief van Diane en Bob, die op zoek waren naar een winkel waar ze alles voor het vieren van een geboorte onder één dak konden krijgen. Toen ze dat nergens konden vinden, besloten ze er zelf in te stappen. De website bezoeken is een aanrader voor iedereen die wel wat inspiratie kan gebruiken en hun traktaties en versiering graag tot in de puntjes verzorgd wil hebben. Je kunt betrouwbaar winkelen bij de Kraamfeestwinkel, want de webwinkel is in het bezit van een Thuiswinkel Waarborg Certificaat.

De Kraamfeestwinkel heeft alles voor een babyshower of kraamfeest 4
De Kraamfeestwinkel heeft alles voor een babyshower of kraamfeest 2
De Kraamfeestwinkel heeft alles voor een babyshower of kraamfeest 5

Meer Blog