Connect
To Top

Eurosparen met Campina. Spaar leuke producten of uitjes voor je kleintje!

Koop jij wel eens een van de heerlijke producten van Campina, zoals melk, vla of yoghurt? Dan kun jij vanaf nu beginnen met sparen voor hoge kortingen op leuke producten en uitjes in de Eurosparen Spaarshop! Het werkt heel simpel.

1. Koop je favoriete Campina product en verzamel unieke codes van de verpakkingen van Campina producten met het Eurosparen logo.

2. Meld je aan en log in op je persoonlijke Eurosparen account. Je kunt nu de code invullen die je op de verpakking van Campina producten met het Eurosparen logo hebt gevonden. Voor iedere ingevoerde code ontvang je minimaal 2,50 Eurosparen-euro’s. Deze voegen we direct toe aan je spaarsaldo. Hoe meer codes je invoert, hoe meer Eurosparen-euro’s je spaart!

3. Bestel leuke producten en uitjes in onze Spaarshop. Met je Eurosparen-euro’s ontvang je hoge kortingen op leuke producten en uitjes in de Spaarshop. Zoek op categorie of merk en bestel het artikel van jouw keuze. Bij de verkoopprijs staat vermeld hoeveel Eurosparen-euro’s je nodig hebt om de geboden korting te ontvangen, het resterende bedrag dien je via iDeal af te rekenen.

4. Je bestelling wordt thuisbezorgd. Na afronding van je bestelling in de Spaarshop ontvang je een bevestiging in je mailbox. Afhankelijk van de levertijd wordt je product binnen enkele weken thuisbezorgd. Bestelde kortingsvouchers ontvang je meestal direct per mail.

Wacht dus niet langer met sparen! Koop je favoriete Campina product, meld je aan en kies uit vele leuke producten en uitjes! Er zijn ook voor je kleintje veel leuke producten!

Spaar bij Campina voor 50% korting op SuperTrash Boys en Girls

Meer Blog