Connect
To Top

GrachtenPracht gaat altijd op jacht naar de leukste spullen voor kinderen & kamers!

Vandaag stellen we je voor aan webwinkelwarenhuis GrachtenPracht. Sinds 2012 is deze webwinkel opgestart. Voor de mooiste kinder- en kamerspullen kun je terecht bij GrachtenPracht. Een hele fijne webwinkel vol met inspiratie en waar je lekker kunt rondkijken naar de leukste artikelen.

De leukste spullen voor kinderen en kamers1
Het leuke is dat er veel spullen verkrijgbaar zijn die met extra aandacht zijn uitgekozen door het team van GrachtenPracht. Het team gaat flink op jacht voor de leukste items waar iedereen vrolijk van wordt. Naast de kinderkamer items heeft GrachtenPracht onder meer supergrote kleurplaten, handige elastiekjes in neonkleuren en stoere broodtrommels. Ook zijn er voor alle mama’s en papa’s leuke agenda’s en kaarten verkrijgbaar.

Voor de kinderkamer
Wil je op een makkelijke manier de kinderkamer een compleet nieuwe look geven? GrachtenPracht heeft hiervoor heel veel leuke items bij elkaar gezocht. Er is een groot uitgebreid assortiment waarmee je de kinderkamer helemaal opleukt! Toffe muurstickers met giraffe, uiltjes of tractor van Blafre. Kleurrijke rollen behang tot stoere posters. En wat dacht je van de originele confetti slingers tot kleurrijke postkaarten van BL-IJ! Deze zijn natuurlijk leuk om op de post te doen, maar je kunt ze natuurlijk ook mooi in lijsten. En wat te denken van de papieren vogelhuisjes van Studio Ditte? Om verliefd op te worden, zo leuk! Maak een slinger, decoreer je tafel of gebruik ze als traktatie. Ook leuk om op te sturen als cadeautje.

De leukste spullen voor kinderen en kamers 3

Een feestje vieren?
Ook bij GrachtenPracht ben je op het juiste adres. De webwinkel heeft het mooiste cadeaupapier, de leukste uitnodigingen en feestelijke versieringen. Zo zijn er super leuke uitnodigingen in de vorm van hoedjes van papier. Maar ook fluffy papieren bollen en meterslange confettislingers zijn erg leuk voor bij een feestje. Ook de Word-banners van A Little Lovely Company zijn echt leuk om te hebben. Door de letters, cijfers en symbolen kun je zelf een eigen tekst samenstellen. Hoe leuk! Heel handig om te gebruiken tijdens een feestje, een geboorteaankondiging of als versiering in huis.

GrachtenPracht is naast haar webwinkel ook veel te vinden op evenementen. Bij een bestelling kun je alle artikelen makkelijk thuis laten bezorgen maar ook zelfs op afspraak komen afhalen.

Benieuwd naar alle leuke items van GrachtenPracht? Ga dan eens naar www.grachtenpracht.nl.

De leukste spullen voor kinderen en kamers 2
De leukste spullen voor kinderen en kamers 4
De leukste spullen voor kinderen en kamers 5
De leukste spullen voor kinderen en kamers 6

Meer Blog