Connect
To Top

Het kindermerk Roommate nu ook in Nederland en België

Hoe leuk! Het Deense kindermerk Roommate is vanaf nu ook verkrijgbaar in Nederland en België. Het agentschap Mrs Jansen heeft Roommate naar Nederland gehaald.

Het kindermerk Roommate nu ook in Nederland 2
Roommate is een kindermerk met producten van vooral hoge kwaliteit en een speels design. Roommate bestaat uit Scandinavische designtradities en heeft een charmante retro uitstraling met een super mooie grafische twist.

Roomate bestaat onder andere uit speeltenten, zitzakken, lampen, kussens, beddengoed en andere leuke items. Daarbij is goed gekeken naar de afmetingen en zijn kleuren met zorg uitgekozen. Dit heeft als voordeel dat alle producten van Roomate goed bij verschillende interieurs in huis passen.

De beste materialen
Wist je ook dat door de ontwerpers van Roommate de beste materialen zijn gebruikt? Dit is goed voor de producten, maar ook voor het milieu! Zo is de nieuwe collectie van 100% organisch GOTS- en Oekotex gecertificeerd katoen gemaakt. Zo weet je zeker dat je iets duurzaams in huis haalt waarvan je lang plezier hebt.

Hippie Tipi speeltent
Hippie Tipi speeltent
De nieuwe collectie heeft ook een super stoere Hippie Tipi speeltent. Deze speeltent is geweldig voor bijvoorbeeld in de kinderkamer, woonkamer of in de tuin bij heerlijke zomerse temperaturen. De tenten zijn mooi afgewerkt en helemaal van nu. Kinderen kunnen de tipi helemaal naar wens inrichten met bijvoorbeeld een gave bijpassende poef en met zachte kussens. De tent geeft urenlang speelplezier en omdat deze in verschillende rustige kleuren verkrijgbaar is, staat de tent ook nog eens goed bij het interieur.

Benieuwd naar meer? Alle producten van Roommate zijn onder andere verkrijgbaar bij webwinkel De Kleine Generatie. Kijk voor meer verkoopadressen op de website www.mrsjansen.nl.

Het kindermerk Roommate nu ook in Nederland 4

Het kindermerk Roommate nu ook in Nederland 1
Het kindermerk Roommate nu ook in Nederland 3

Meer Blog