Connect
To Top

KoalaBeautyMama Vlog: Veel verhalen, dolgelukkig en meer over de bruiloft van Sunseeree en Mike

Leuk! Een goedemorgen vlog van Sunseeree. Dit keer vol met verhalen. Ayumi is naar de peuterspeelzaal en Sunseeree is samen met de kleine Masato even lekker thuis. Er is leuk nieuws in deze vlog… en het is vandaag een hele bijzondere dag!

Sunseeree is vandaag precies 10 jaar dolgelukkig met papa Mike! Wat een geweldig nieuws en mooi getal! Al 10 jaar zijn Sunseeree en Mike super gelukkig met elkaar. Samen hebben ze een gezond gezinnetje opgebouwd en Sunseeree voelt zich nog helemaal verliefd! Ahwww… wat romantisch! En er is nog iets… Sunseeree heeft iets wat zij 10 jaar geleden ook bij zich had…

Eigenlijk zouden Sunseeree en Mike vandaag, 10 jaar later, gaan trouwen. Dit hebben ze verschoven naar een jaartje later. Deze dag heeft dus nog iets speciaals! Over precies een jaartje zullen zij trouwen met ceremonie en waarschijnlijk dit jaar gaan zij trouwen voor de wet! Wat super mooi! In de vlog vertelt Sunseeree, met enorm veel liefde en een gelukstraantje, alles over hun trouwplannen.

De vrolijke Masato krijgt ondertussen een hapje eten. Wat een lieverd! Kijk je weer meer naar de vlog van mama Sunseeree?

Meer Blog