Connect
To Top

MAMA to the max photo plog week 38: Nagenieten van de bruiloft in Italië en weer terug in Nederland

En zo zit je in Italië en zo zit je weer in Nederland. Na een lange reis zijn we weer thuis aangekomen in het vertrouwde Nederland. De bruiloft was echt super en zo mooi! Veel foto’s terug kijken terwijl we denken aan de prachtige herinneringen van deze dag. Verder genieten van het weekend en gezellig op stap met Maxime en haar vriendinnetje! Kijk je mee naar de MAMA to the max photo plog?

De laatste dag in rome met mama en papa

L: Ik sprak nog 1x met onze kleine prinses dat zij de ringen mocht brengen. Ze deed het fantastisch!
R: Vandaag de laatste dag alweer…wij genieten nog even van het mooie Rome terwijl Mimi wat slaap inhaalt #italianwedding

De bruid met bruidmeisje

L: Al zwijmelend onder het genot van een aperol spritz de foto’s terugkijken. Nu is alles een dierbare herinnering voor ons die we voor altijd koesteren!
R: En hier is ze dan…onze prachtige bruid samen met haar bruidsmeisje!

De trouwfoto uit rome
L: En deze eerst officiële foto kwam gisterenavond binnen van de fotograaf. Wat waren ze mooi. Kan niet wachten alle anderen foto’s te zien!!! Wij gaan nog eventjes ontbijten en dan beginnen we aan de terugreis. Wij nemen een belevenis mee die we koesteren voor altijd…
R: Arriverderci Roma!

Slaap kindje slaap
L: Mimi leeft zich even uit na een lange rit van 7 uur. Wederom heel braaf geweest! Nu een hapje eten in Innsbruck en morgen zijn we weer thuis!
R: Hier is iemand niet wakker te krijgen! Maxime slaapt (nog steeds) heerlijk in haar Puckababy. Gisteren stond een blog online met de 5 dingen die je volgens mij echt moet aanschaffen voor je baby en daar is Puckababy er 1 van. Lees snel de andere 4 en nu toch maar eventjes iedereen wakker maken hier!

Weer terug thuis
L: En we zijn weer thuis na een lange reis! Ohhh kijk nu… de buurtjes kwamen ons vanochtend meteen verrassen met het goede nieuws dat hun nieuwe gezinslid er eindelijk is! En Maxime natuurlijk: “mama ik wil er ook eentje”!
R: Zo zit je heerlijk op de Spaanse Trappen in Rome met 27 graden en de dag erna weer heerlijk in het oude vertrouwde Nederland.

Weekend
L: Oehoeee dit is de 1000e foto die ik op Instagram plaatste!
R: Jaaa ik zeg: WEEKEND!!! Cheers!

De bruiloft was zo super mooi

L: Zelf ben ik er nog iedere minuut mee bezig hoe mooi de bruiloft was. Deze maakte iemand in de kerkbanken. Zo mooi! Ik mocht helemaal links vooraan zitten als getuige. Zo speciaal!
R: Maxime en ik hadden een heerlijke zaterdagochtend met onze vriendinnetjes @sallyjanelopez en littlemissolivia! De twee meisjes zijn dol op elkaar.

Mijn kleine schat

L: Wij kunnen bijna aan tafel. Pasta avond met family en het kersverse bruidspaar @chlot87! Ben benieuwd hoe de witte broodsweken bevallen!
R: Sometimes the smallest things take up the most room in your heart…

Papa en ik lijken op elkaar

L: Sinds dag één zegt iedereen dat ze sprekend op elkaar lijken. Mijn twee grote liefdes.  Zien jullie het ook?
R: Sunday chillin lekker in de zon!

The following two tabs change content below.

Mamatothemax.nl - Door: Marjon

Meer Blog