Connect
To Top

MAMA to the max photo plog week 40: Shoppen, een speciaal moment en meer

Leuk dat je weer komt kijken naar een nieuwe MAMA to the max photo plog! Zo ben ik lekker wezen shoppen met Mimi. Kondig ik een heel speciaal moment aan, hebben papa en mama een heerlijk avondje vrij terwijl Maxime naar de oppas is, wandelen op zondagmorgen en heel veel meer! Kijk je mee?

Nieuwe mijlpaal
L: Maxime doet een heerlijk dutje terwijl mama even rond kan neuzen in de kinderwinkel.
R: Ohhh neee…alweer een mijlpaal bereikt “mama, mag Mimi zelf foto maken?” #selfietime

Foto's maken voor mijn mamablog

L: Morgen is dit dametje alweer 2,5 jaar! Wat gaat de tijd snel…
R: Zo leuk om te doen: nieuwe foto’s maken voor mijn website samen met @themarketingfactor en @lotteknechten

Shoppen met Mimi
L: Alweer 2,5 jaar geleden… kreeg ik vandaag weeën. Ik beleef het moment vandaag weer een beetje opnieuw. Je werd geboren op de 31e maar die is er deze maand niet dus staan we er vandaag even bij stil. Ik hou van jou mijn lieve meid!
R: We did some shopping today! Erg geslaagd voor de nieuwe peuterkamer voor Maxime.

Mijn nieuwe kantoor
L: Vandaag een speciale dag! Hier een fragment uit mijn vlog. Ik vertel hierin alles over mijn grote sprong in het diepe…
R: Zoooo ontzettend ontroerd van alle lieve berichtjes die jullie achterlaten dat er niet veel van werken komt vandaag!

Proost
L: Wij brachten net een toast uit op deze bijzondere dag die zo mooi is geworden door alle lieve berichtjes en gelukwensen…
R: Zojuist weer een heerlijke dansles gehad. Ze was er zo van onder de indruk dat ze op weg terug naar huis achterop de fiets al in slaap is gevallen. Hier een foto waarop de staartjes mochten blijven. Ik had haar gezegd dat staartjes echt moeten in de dansles #leugentjeombestwil maar de les was nog niet afgelopen of ze riep: “zo mama, nu mogen de staartjes eruit” gelukkig toch nog een foto kunnen maken vanochtend.

Genieten van het weekend
L: Net Maxime naar opa en oma gebracht waar ze blijft logeren. Papa en mama een avondje vrij dus… Nog niks op de planning staan maar eerst even genieten in de tuin van de laatste zonnestraaltjes en van een heerlijk rustmomentje.
R: Gisteravond gingen JP en ik sinds twee jaar weer eens samen naar de film. Ik mocht kiezen…welke denk je dat we gezien hebben? #datenightwithmylove

Zondagswandeling

L: Ondanks dat het zonnetje vanochtend wegbleef toch onze lieve Juulke getrakteerd op een stevige wandeling van 1,5 uur. Je doet ‘m geen groter plezier. Net heerlijk afgespoeld onder de warme douche en zometeen krijgt hij een groot bot.
R: Net terug van een heerlijke avond with #family. Op de weg naar het restaurant wilde ik een #selfie maken maar dat bleek nog niet zo eenvoudig! Kon de telefoon amper stilhouden. Uiterst geconcentreerd toch enigszins gelukt!

The following two tabs change content below.

Mamatothemax.nl - Door: Marjon

Meer Blog